Ez szerintetek mennyire lenne gáz? Megmondjam az igazat, vagy kitaláljak valamit?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy elég gátlásos vagyok így is, és holnap az egész osztály előtt kéne énekelni.(Eddig is mindig kihúztam magam valahogy, megkértem, hogy hadd írjak inkább házi dolgozatot, meg ilyesmi, de azért így is kellemetlen hogy ott ülök, és az én nevem átugorja.)Azt találtam ki, hogy mivel utolsó óra, egyszerűen hazamegyek. Szerintetek mondjam el itthon az igazat(mert majd igazolni kell a szülőnek) vagy mondjam hogy rosszul voltam?(Apu mondta hogy ő sem énekelt amikor gimnazista volt)2013. febr. 11. 20:13
11/13 anonim válasza:
Teljes mértékben megértelek. Nekünk középsuliban egy idős férfi énektanárunk volt, aki nagyon komolyan vette a hivatását. Minden egyes éneket feleléskor az osztály elé kiállva kellett elénekelni teljesen egyedül. Közben a tanár totális csendre intett mindenkit, nem szabadott felelés alatt megszólalni. Gondolhatod mit éltünk át mikor a himnuszt meg a szózatot kellett néma csendben mindenkinek elénekelnie sorban egyesével....
Szerintem, ha lehet, akkor inkább mondd azt, hogy neked ez nem megy és kérj egyest. Ha ellógsz, akkor következő órán úgyis feleltetne, szóval inkább rendezd le most.
13/13 A kérdező kommentje:
:D lehetett választani, hogy most, vagy jövő órán, mert most többen nyavalyogtak h ma nem akarnak. Óra után odamentem és megkértem hogy hadd írjak most is fogalmazást. És írhatok :D
2013. febr. 12. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!