Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki ugy végzett...

Van itt olyan aki ugy végzett el egy egyetemet hogy a szülei tartották el és közbe gyülölte őket és napi szinten ment a veszekedés?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi hogy ellehet érni igy is sikereket vagy bennem van a hiba?
2013. febr. 11. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha a szüleid mindenben támogatnak de te csak veszekszel velük akkor igen benned van a hiba.
2013. febr. 11. 18:37
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Gyűlölöm anyucit-apucit, de a pénze jó?

Én ezt képmutatásnak hívom.

3/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha mindig ott lebeg fölötted, akkor nehéz kiegyensúlyozottan csinálni a sulit ha mindig a fejedhez van vágva és lesz is. Hacsak nem nem veszel mindent a szívedre.
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

"Gyűlölöm anyucit-apucit, de a pénze jó?

Én ezt képmutatásnak hívom."

Én meg az ilyet k.csög gané válasznak hívom! Nyilván te is úgy végeztél egyetemet hogy otthon szétcsesztettek idegileg, te ökör!

2013. febr. 11. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha szétcsesztetik idegileg, akkor költözzön el, és éljen meg a saját lábán. Ha tudja, végezze el mellette az egyetemet. De ne ide jöjjön sírni, hogy ő hogy gyűlöli a szüleit, de azért nagyon remek dolog, hogy minden költségét állták... Amúgy én úgy végeztem el, hogy a szüleim támogattak, végig velük éltem, de én imádom őket. (Nem a 2-es válaszoló vagyok, most kapcsolódtam be a témába, de egyet értek vele. Csak azért tartottam fontosnak megjegyezni, mert ha minden igaz, egyezik a százalékunk, összetéveszthetnétek minket.)
2013. febr. 11. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze, így is el lehet érni sikereket, csak közben meg ne vonják az apanázst...
2013. febr. 11. 21:39
 7/10 anonim ***** válasza:
a feltétel nélküli elfogadás picit nagyobb erény, mint a pénzelés. kedves szülőpárti hozzászólók, nem irigylem a gyerekeiteket.
2013. febr. 11. 23:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaza lehet az utolsónak. Nem biztos, hogy arról van szó, hogy a kérdezző elkényeztetett, és még neki áll feljebb és még pénzelteti is magát. Mert lehet hogy eleve államin van, és szerintem attól, hogy valaki tizennyolc elmúlt, és szerintem ezt azok írják akik vagy megálltak nyolc osztálynál vagy iparinál és eszük ágában sincs feljebb jutni, azok el sem tudják képzelni, hogy ténylegesen valaki akar lenni az illető az életben, úgyértem nagyobb pozíciót szeretne betölteni vagy ilyesmi, szóval nem biztos, hogy erről van szó, amit sokan válaszként letudnak egy mondatban. De bírom, hogy az ilyeneknek olyan jó az arányuk, aki meg átgondolva válaszol, azt meg lepontozza a valószínűleg hasonló gondolkodású begyepesedett, csak az a jó amit én gondolok gondolkodású emberek.
2013. febr. 12. 07:42
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem akartam bele folyni vitákba,de

1.valóban államin vagyok és kb ugy élünk h kajára meg rezsire futja és még ezen felül megy a csesztetés....

2.ha sirni jöttem volna ide akkor irok egy 20ezer mondatos kommentet amit szoktak és nem két kérdést,mert télleg a válaszra lettem volna kiváncsi......

Ennek ellenére utolso két válaszolo teljesen igazatok van

2013. febr. 12. 15:52
 10/10 anonim ***** válasza:

hát ha nem is napi szinten, de nálunk is sűrű volt, kb. semmi nem volt jó, amit csináltam/csinálok (és már majdnem 40 vagyok..).

s anyuciék pénze??? a szülővárosombam jártam egyetemre, ergo szállásra nem kellett pénz, közlekedésre a helyijárat bérlet, meg a kaja, rezsi. viszont kaptam ösztöndíjat, vállaltam tanítványokat, szabadidőmben dolgoztam mindenféle diákmunkát. szóval azért az a pénzelés nagyon is túlzás...

s kérdező: hát, nehéz volt, de nekem nem volt nehéz az egyetem, na azért tanulni kellett...valahogy kibírtam, de igen, szar volt a családi légkör.

2013. okt. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!