Egy anyának mi oka lehet arra, hogy elhagyja a gyerekét?
Amikor megszülettem anyám egyből el is hagyott, végig apámmal éltem és egyszer sem keresett az anyám. Apámnak akkor sok pénze volt, nem éltek rosszul erre nem tudja fogni. Még ha nem is működött a kapcsolatuk akkor sem értem, hogy miért nem volt soha kíváncsi rám, azt sem tudom ki ő vagy hogy néz ki. Kíváncsi lennék, hogy ennek mi értelme volt és ha nem akart akkor miért nem vetetett el. Nem beszélt soha senki róla. Mostohaanyám az van és jófej is. Szerintetek ez miért jó valakinek?
27/F
Becsúsztál; nem volt felkészülve stb.
Egy apának mi oka lehet arra, hogy elhagyja a gyerekét?
Hogyha én nő lennék és nem akarnám a gyereket akkor meg se szülném, ezt ő is megtehette volna.
Szerintem az apa az más. Persze nem helyes ha elhagyja a gyerekét, de neki nincs beleszólása abba, hogy a nő megtartsa-e a gyereket vagy sem.
Engem is elhagyott az anyám néhány évesen, gyerektartást se fizetett és nem is látogatott. Néhány éve megszereztem a számát és megkérdeztem tőle, hogy miért dobott el magától, de nem tudott rá magyarázatot adni. Pedig sokszor szükségem lett volna rá, de úgy látszik erre nem gondolt. Szerintem egyszerűen az ilyen nőkben nincsenek meg anyai ösztönök.
20/L
Könnyen lehet, hogy nem akarta a gyereket, de az apa rábeszélt, hogy szülje meg, utána meg majd ö neveli.
Vagy amikor elváltak, annyira rossz körülményei voltak, (Pl. beteg, munka és lakhely nélkül), hogy inkább lemondott a gyerekröl a gyerek saját érdekében, hogy legalább neki ne kelljen nyomorogni.
Utána meg egyszerüen nem akarta megzavarni a gyerek világát.
De az is lehet, hogy akart téged eredetileg, de utána meg mégsem tudott volna ellátni.
Miért nem kérdezed meg apádat, elég idös vagy ahhoz, hogy megtudhasd az igazságot.
Az egyik ismerősömmel a következő esett meg. Ezeréve együtt voltak a sráccal, összeházasodtak, született egy gyerek. A házasság azonban megromlott, a lány szerelmes lett egy másik pasiba, elváltak.
Az új pasitól lett egy gyerek! Innentől kezdve, az első házasságból származó gyereket apja folyamatosan az anyja ellen nevelte,ha ott volt. A láthatást a lány nem tudta, de nem is akarta megakadályozni, hiszen csak az apja. Apukának kapóra jött, hogy anyukának megszületett az "új" gyereke, mert így még jobban tudta a gyereket az anyja és az új párja ellen szítani. Pár hónap után, az eddig anyaimádó gyerek azzal jött haza,hogy az apjánál szeretne élni. Ha anyjánál volt sírt egész nap, még lázas is lett, üvöltötte,hogy őt nem is szeretik, csak az apja stb. Az anya végül a gyerek érdekeit nézve engedett. Most az apjával él, az anyját már szinte látni sem akarja. Apuka meg azt mond neki, amit akar. Lehet,hogy később sem fog kiderülni a gyerek előtt ez az egész, csak annyi marad meg majd benne, hogy nem kellett az anyjának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!