Milyen érdekes szavaitok, szójárásaitok voltak kiskorotokban?
09-05 20:43 voltam:
a bátyámat plaplinak szólítottam
amikor kiöntöttem valamit, akkor azt mondtam: Nem én voltam, hanem a lóta (róka) :P
hazajött egyik nap a lányom az oviból:
-Képzeld anya az egyik kisgyereknek kiszedték a mundáját!
Először nem értettem, csak amikor mutatta a torkát, akkor esett le, hogy a mandulájáról beszél :)
Ha anyukámmal buszra vártunk és olyan sokan voltak hogy alig fértünk fel akkor mindig felkiálltottam hogy:
"Nézdd Anya! Hogy tonyorognak az emberek!":-D
Én meglepően hamar elkezdtem beszélni, és 3 évesen olvastam, úh. nem nagyon beszéltem félre, inkább idézgettem.
Pl. amikor nem tetszett valami, akkor mindig azt mondtam Anyunak: "Azt próbáld meg! Akkor nem látsz többé!"
Van ehhez egy bizonyos hangsúly, emlékszem rá, csak nem tudom, hol hallottam, mesében vagy filmben.
Krali neni (Klari helyett)
Unokahugom - Kumpli file (Krumpli pure helyett)
öcsém mondta ezt mindenre: bimmbamm pajafadudú :D
a húgom múltkor megkérdezte h miért folyik a beton. mondtam neki, h amíg nem keményedik meg addig ilyen folyós. mire ő: és ha visszapuhásodik? :)
A keresztfiam külön nyelvet fejlesztett ki magának.
Egy két gyöngyszem még él a családi köztudatban.
Nővére Viki= KÁKÁ
Öccse Marci= BágnBágn
Autó=Hákn
De a nővére is aranyos volt
A kereszapja Flóri= Foji
Én Nelli=Neni
Saját maga =Koko Iki (Kókai Viki) De most a saját gyerkőceim is alkotnak vicceset:
A fiam keresztapja Ausztráliában él és a Syp-on bejelentkezet és amint a fiam neglátta és mehallotta szaladt oda hozzám és sietve a következőt hebegte ANA ANA OTT A KERIAPU TUDOD AZ AKI AZ Ó PERENCIÁS ÜVEGHEGYEN IS TÚL!!! TUDOD OTT OTT????!!!
A lányom nézi az előzeteseket az egyik csatornán és egy tetoválós műsort mutatnak éppan és utána szt mondta H A NAGY LESZEK MAJD TOTEVÁLÓS LESZEK ÉN IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!