Kikészít a párom gyereke! Mit tudok tenni?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kedves 11-es nem én pontoztalak le. Az én fejemben is megfordultak ilyen gondolatok, amiket írtatok, de túl drasztikusnak tartottam. Ezek után nem tartom annak, hogy elkapjam a kezét, egy rossz mozdulat után.
Őszinte legyek, meglepődve olvastam, hogy mellettem álltok, mert egy "barátnőm" szerint, ha a gyereket nem viselem el, az apját sem szeretem.
Most, elolvastattam párommal a válaszaitokat, de inkább elvonult, minthogy belássa, ő cseszte el.
Kedves kérdező, akkor elnézésedet kérem!
A gyerek tényleg nem tehet semmiről, ő csak össze van zavarodva, és egy ilyen kisgyerek, persze hogy az anyjára hallgat. Ha nagyobb lesz, majd belátja, hogy az anyjának sem volt igaza, csakhogy addig tönkre megy lelkileg.
A párod meg jobb lenne ha belátná, hogy ez így nem mehet tovább, ezt Te egyedül nem fogod tudni megoldani, ehhez ő is kell. Kérjetek segítséget.
Ha az apukanem hajlandó tenni semmit, akkor talán jobb lenne, ha el tudnál költözni, akkor talán a párod is észrevenné, hogy baj van !
Sok sikert! 11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!