Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikészít a párom gyereke! Mit...

Kikészít a párom gyereke! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kapcsolatom, páromnak van egy gyereke a volt kapcsolatából, 5éves múlt. Minden héten nálunk van, de már nem bírom idegekkel. Párom elhagyta a gyerek anyját, mert is akart gyereket tőle, de az anyja szerint miattam, pedig akkor még nem is ismertük egymást. A gyerek folyamatosan lek.rváz, visszabeszél, nekem jön, üt, rúg, mindent tönkretesz. Apja egyszer megkérdezte, miért csinálja, akkor azt mondta "anya mondta, hogy ne szeressem". Bármit is csinálok mindig ez van. Egyszerűen már nem tudom mitévő legyek. Pár hónapja szakítani akartam emiatt, akkor azt mondta párom, hogy beszél vele, de még mindig tart.
2013. febr. 9. 14:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Kedves 11-es nem én pontoztalak le. Az én fejemben is megfordultak ilyen gondolatok, amiket írtatok, de túl drasztikusnak tartottam. Ezek után nem tartom annak, hogy elkapjam a kezét, egy rossz mozdulat után.

Őszinte legyek, meglepődve olvastam, hogy mellettem álltok, mert egy "barátnőm" szerint, ha a gyereket nem viselem el, az apját sem szeretem.

Most, elolvastattam párommal a válaszaitokat, de inkább elvonult, minthogy belássa, ő cseszte el.

2013. febr. 9. 21:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Reméljük azért vonult el, hogy végiggondolja a további teendőit :)
2013. febr. 9. 22:29
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, akkor elnézésedet kérem!

A gyerek tényleg nem tehet semmiről, ő csak össze van zavarodva, és egy ilyen kisgyerek, persze hogy az anyjára hallgat. Ha nagyobb lesz, majd belátja, hogy az anyjának sem volt igaza, csakhogy addig tönkre megy lelkileg.

A párod meg jobb lenne ha belátná, hogy ez így nem mehet tovább, ezt Te egyedül nem fogod tudni megoldani, ehhez ő is kell. Kérjetek segítséget.

Ha az apukanem hajlandó tenni semmit, akkor talán jobb lenne, ha el tudnál költözni, akkor talán a párod is észrevenné, hogy baj van !

Sok sikert! 11-es voltam

2013. febr. 10. 07:19
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez csakos,hangsúlyozom,csakis az anyja és az apja hibája,amiért nem tudják ezt ők megbeszélni.Szégyen egy ilyen anya és egy ilyen apa is. Én is ilyen kapcsolatban vagyok,de alap,hogy ugyanolyan tisztelet kapok a gyerektől,mint a szülei, erre nagyon figyelnek, soha egy rossz dolgot nem mond egyik szülő sem a másik szülő párjáról. És még valami.Ha a gyereket az apja nem tudj a a jelenlétedben megnevelni és rábírni a tiszteletre, akkor később sem lesz jobb, rámennek az idegeid és a kapcsolatod. Én még most kilépnék belőle.Az anyját meg szembeköpném az utcán, mert egy irigy k.rva és rád irígy, amiért amiért te boldog vagy az ő volt férjével.
2013. febr. 10. 11:30
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Még kisgyerek valószínüleg az anyja befojásolja. Próbálj vele megértő és kedves lenni, hadd lássa hogy nem vagy ellene. Hiba lenne egy öt éves gyereket büntetni a szülei miatt. Inkább sok szeretettre és megértésre van szüksége.
2013. febr. 10. 12:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ha soha nem büntetik meg abból nem fog tanulni. Főzni rá,takarítani utána, ajándékot venni van joga a kérdezőnek,de rá szólni nincs? Milyen dolog ez? Nevelje meg apuka és álljon a kérdező mellé anyukával szembe is!
2013. máj. 3. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!