Van egy 3 éves kapcsolatom, páromnak van egy gyereke a volt kapcsolatából, 5éves múlt. Minden héten nálunk van, de már nem bírom idegekkel. Párom elhagyta a gyerek anyját, mert is akart gyereket tőle, de az anyja szerint miattam, pedig akkor még nem is ismertük egymást. A gyerek folyamatosan lek.rváz, visszabeszél, nekem jön, üt, rúg, mindent tönkretesz. Apja egyszer megkérdezte, miért csinálja, akkor azt mondta "anya mondta, hogy ne szeressem". Bármit is csinálok mindig ez van. Egyszerűen már nem tudom mitévő legyek. Pár hónapja szakítani akartam emiatt, akkor azt mondta párom, hogy beszél vele, de még mindig tart.
Nevelési tanácsadónál érdeklődjetek, kérjetek segítséget.Ha a gyerek az anyja hatására viselkedik így , ezzel a gyerek lelki fejlődését veszélyezteti!(kiskorú veszélyeztetése!)
Vagy esetleg gyámügynél, hogy mi ilyen esetben a teendő, vagy hogy kihez fordulhattok segítségért.De ezt ne hagyjátok ennyiben, ezzel a gyerek sérül!
2013. febr. 9. 15:40
12/26 anonim válasza:
Az ilyen gyerekkel komoly pszichiátriai probléma van. Sürgősen menjetek el a nevelési tanácsadóba. Ide behívják az anyukát is. Nagyon primitív magatartás, hogy ellened neveli. Én, ha jön a gyerek nem lennék otthon. Sajnos, aki gyerekes apával kezd, benne van a pakliban. Osztom, az első válaszoló véleményét. Nem tudom, hány éves vagy, hogy nem tudsz egy megfelelő, független férfit.
2013. febr. 9. 15:45
13/26 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem engedi a gyereket, ha bünteti. Nevelni muszáj! A párod ezzel pont azt tanítja a gyerekének, hogy nem kell téged tisztelnie. Egy idő után meg magasról fog tenni apuka fejére is...
2013. febr. 9. 16:23
14/26 anonim válasza:
Azért készít ki mert hagyod.Vágnám szájon egyből tudná hány kilos.Nevelési tanácsadó,ja ha hülye a gyerek akkor pofázhatnak neki.Jöhetne anyuka panasz napra meg apuka is.Ha ők nem tudják megnevelni majd helyre raknám alighanem.Aztán ha annyira nem tetszik apucinak akkor vigye máshová.nem kell téged szeretni ,de ha ott van akkor tudjon viselkedni.
2013. febr. 9. 16:49
15/26 anonim válasza:
Szerintem üljetek le vele beszélni mind a hárman el kell neki magyarázni hogy apa szeret téged és ismerjen meg kicsit játssz vele, játszatok 3-an együtt
Apának is partnernek kell lennie ha a gyerek rosszat csinál akkor igenis meg kell büntetni vagy le kell ültetni vagy beállítani a sarokba egy kis időre.
Ha meg megüt akkor meg kell fogni a kezét és megfordítani...Ne hagyd h megüssön!!!
Szerintem ez beválna
2013. febr. 9. 17:01
16/26 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ha velem csinálná ezt, olyan sallert kapna, de még az apja is, hogy nézne mint hal a szatyorban. Neked az a kölyök senkid, nem vagy köteles még eltűrni sem, nemhogy nézni napokig, meg elviselni a marhaságait.Ez abszolút apuka ügye, de a viselkedésével csak megerősíti a gyerekben, hogy téged lábtörlőnek kell nézni!! Meg mi az hogy ne foglalkozz vele??? Akkor tényleg ne tedd!! Szard le nagy ívben, hogy ott van, küszködjön vele az apja!Eszem megáll...
2013. febr. 9. 17:51
17/26 anonim válasza:
2 nyakleves az apjától mikor rossz és meg van oldva.
2013. febr. 9. 17:55
18/26 anonim válasza:
12-es, na minket jól lepontozott egy "okos" :)
Kérdező, ha te voltál, hát akkor hagyd, hogy lábtörlőnek nézzenek...
2013. febr. 9. 18:32
19/26 anonim válasza:
Ja, 11-es voltam...
2013. febr. 9. 18:32
20/26 anonim válasza:
a kedves ex eléggé primkó.
nálunk elég durva történet volt anno: drága apám összejött anyám legjobb barátnőjével, de még így sem voltam senki ellen hangolva. persze, anyumnak nagyon fájt, h egyszerre két ember szúrta hátba, de legalább tudta, h nem egy idegen nő vigyáz rám, mikor apámmal vagyok. ha szemtelen voltam, akkor meg is kaptam érte a leszúrást, és nem panaszkodtam anyámnak miatta.
úgy tűnik manapság nem divat a gyereket normális viselkedésre nevelni.
mindenképpen beszélni kéne anyukával, h ne hangolja ellenetek a gyereket, mert ezzel csak neki árt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!