Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm mért nem örül a...

A barátnőm mért nem örül a boldogságomnak? (Folyt. Lent. )

Figyelt kérdés

3 napja összejöttem egy sráccal, igaz, hogy csak msn-en, mert Ő debreceni én meg pesti. De én szeretem Őt, úgy ahogy kell. És Őis. Nekem ez így jó, de a barátnőm mégsem örült ennek. :( Azt mondta, hogy nem is szerethetem szerelmileg, mert még csak nem is találkoztunk. És nem hiszi el vagy nem tudom, hogy én tényleg szeretem. És lehurrogta a fejem. :S Azt mondta, hogy nem akarja, hogy csalódjak és, hogy rossz legyen nekem. De nekem ez így jó ahogy van és nem fogok csalódni(remélem). Miért ilyen? :/ Nekem ez olyan sz.rul esik. :S :( És biztos nem féltékenységből mondja, mert neki is van barátja, csak neki rendes és nem távkapcs. Előre is köszönöm a válaszokat és a bunkók kíméljenek meg.

15/L

2009. szept. 5. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Azt kell mondjam, mindkettőtöknek igaza van a saját szemszögéből. Téged csak az idő igazolhat, ha valóban lesz valami ebből, akkor okés, ha nem, nem veszítesz vele sokat. A barátnőd tényleg csak a csalódástól félt, csekély az esélye az ilyen kapcsolatnak. Tanulni viszont lehet belőle nem is keveset. (Tapasztalatból mondom)
2009. szept. 5. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Helló.Mondd a srác címét és megkeresem:D én is debreceni vagyok.

Egyébként ez nem biztos,hogy így van ahogy a b.nőd mondja.Én tavaly novemberben megismertem egy srácot skypeon msnen beszélgettünk képet küldtünk egymásnak stb.A srác szentmártonkátai én pegid mint említettem debreceni.

Januárban találkoztunk ismerkedtünk itt aludt nálam és lefeküdtünk.Nagyon szerettem de sajnos elveszítetten májusban mert a barátaim fontosabbak lettek.Azóta nem találom a helyemet.:S

Ezzel csak annyit akartam mondani,hogy ebből bármi kisülhet még jó is lehet ha meg nem akkor megtanulod,hogy a távkapcsolat nem jó.Nekem már nem 1 távkapcsolatom volt de ebbe a srácba találtam meg a nagy szerelmet vele is vesztettem el.Nekem ő egy nagy ajándék volt.:S

HooliganGirl88

L/14

2009. szept. 5. 17:14
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
hogy leht összejönni vkivel msn-en, úgy hogy még soha nem találkoztatok? Az más lenne, ha ott ismerkednétek meg és felkeltenétek egymás érdeklődését, majd találkoztok és utána jöttök össze, de így??? Lehet azért mondom ezt, mert más korosztály vagyok és a mai fiataloknál ez így megy. De voltam hasonló szituban. Igaz társkeresőn ismerkedtem meg egy sráccal aki pápán lakik én meg Pesten. Tök szimpik voltunk egymásnak és érzelem is volt, de azért mi találkoztunk. Utána ment tovább az msn meg a telóbeszélgetések és volt arról szó, hogy összejövünk, de én a távolság miatt nem akartam, ismerve a srác előéletét (hetente más nővel) nem tudtam volna bízni benne, hogy nem csal meg, mert épp nem vagyok ott vele mindig. Nem tudom elképzelni, hogy összejöjjek vkivel akit nem is láttam még soha. Úgyh szerintem igaza van a barátndnek. 26/N
2009. szept. 5. 17:21
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Én már eleve azt is furcsállom, hogy 3 nap után szerelmes vagy, ez még akkor is fura lenne, ha személyesen találkoztatok volna már. Persze 15 évesen... na szóval ja, ilyen idősen én is percenként szerelmes voltam :) De azért jobb ha tudod, hogy ez nem igazi szerelem, ez rajongás, amit az első adandó alkalommal kivetítesz arra, aki valamennyire megfelel az elvárásaidnak.
2009. szept. 5. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Először is: HooliganGirl88 gratuálok neked te kis tinik*rva,aztán másodszor:nekem is volt ilyenem, elötte már 2éve ismertük meg egymást(de csak msnen beszéltünk mindig is vagy telón) és ez így hülyén hangzik de "jártunk", aztán volt egy alkalom mikor találkozhattunk volna, én viszont olyan zavarban voltam így hirtelen, hogy ő itt jár a városunkban, hogy nem mentem el, csak a "legjobb barátom"...azóta hiába könyörögtem neki, nem lett belőle semmi.. azóta itt kollégista a városomban és már ismerjük személyesen egymást és a "legjobb barátommal" van együt..

szóval ha lehetség nyílik a tlaálkozásra sose szalaszd el...

2009. szept. 5. 18:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ja és én meg Frezi88:)
2009. szept. 5. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Utolsónak igaza van,ez nem lehet szerelem.Gondolkozz már,hogy lehetnél szerelmes 3 nap után,ráadásul úgy,hogy nem is ismered a fiút.Talán a barátnőd jobban a földön jár mint te,ezért int óvatosságra.Ismerjétek meg egymást személyesen,találkozzatok sokat,aztán akkor el lehet majd dönteni szerelem lesz-e belőle.Ha ez lehetetlen,akkor egyenlőre kezeld a fiút barátként,mert ismeretlenül nem leszünk csak így szerelmesek.De még ki tudja jövő mit tartogat,lehet,hogy összejöttök.De ahhoz több kell mint msn-en beszélgetni egymással.
2009. szept. 5. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem arról van szó, hogy nem örül a boldogságodnak, csak jót akar neked. Igaza van, addig nem szerethetsz bele senkibe, amíg személyesen nem ismered, akármennyit beszélgettetek msnen vagy bárhol előtte.
2009. szept. 5. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Bocs de nem ismersz szóval szállj le rólam:D És ne velem foglalkozz hanem a lánnyal:D

HooliganGirl88 :)

2009. szept. 5. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a 15 éves lányomnak tuti nem engedném hogy a 3 napos msn szerelméhez járjon le Debrecenbe...
2009. szept. 5. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!