Bizonyítékaim vannak arra, hogy apám megcsalja anyukámat. Megmutassam ezeket anyunak?
Apu úgy csinál itthon, mintha nem kefélne félre, nekem viszont ez nem tetszik. Teljesen undorodom tőle.
December elején mászkáltam a városban a haverjaimmal,aztán megláttam, ahogy egy nővel sétál. Itthon úgy tudtuk, hogy dolgozik. Ő nem látott engem és a mobilommal sikerült videót készíteni róla. Hátulról látszódik a csajszival a vidin, a dzsekije alapján viszont beazonosítható. Turkáltam a telefonjában is, akad benne több bizarr SMS, amelyeket az én mobilommal szintén lefotóztam. Szerelmes szöveg ugyan nincs benne, de randikra utaló SMS igen.
Szerintetek mit csináljak? Gyűjtsek még egy meg nem kérdőjelezhető bizonyítékot vagy elég ez a néhány? A barátaim azt mondták, hogy segítenek csapdát állítani apámnak. Vagy inkább ne pofázzak?
Néhány éve volt csalta meg apám anyámat, akkor hatalmas cirkuszok voltak itthon, anyukám meg összetört.
A legnagyobb balhé akkor lehet, ha kiderül hogy te tévedtél, mert...messziről láttad...a videón hátulról akárki lehet, nem bizonyíték.... kabátja másnak is lehet olyan.... sms-ek saját bevallásod szerint sem szerelmes szövegek és lehet csak te képzeled bele.
Kiderül mégis tévedsz, apád jóindulata melegen körül fog ölelni :D
Ne szólj semmit! Nem a te dolgod, hanem a szüleidé.
Mások telefonjában turkálni engedély nélkül, ill. a hátuk mögött aljas és szemét dolog, ezt ugye, tudod?
Ha apád megcsalja anyádat, abban minden bizonnyal az anyukád is benne van (minden kapcsolat két emberen múlik).
Mégis mit szeretnél? Megzsarolni apucit, hogy látttad egy nővel és vannak bizonyítékaid, mire is? - esetleg egy kicsit több lóvéért? Vagy anyukát megmenteni? Lehet, hogy apu azért kef@l félre, mert anyu évek hosszú sora óta nem hajlandó...
De ez nem a te dolgod! A saját életeddel törődj, ne velük.
Egyáltalán nem biztos, hogy a csajszi a szeretője, mellesleg semmi közöd hozzá.
ha tényleg biztos vagy benne, akkor mondd el anyukádnak hogy valami nem stimmel vagy kérdezz rá apádnál egészen egyszerűen, mondd el h láttad stb...és jó lenne ha őszinte lenne anyukádhoz különben te fogod vele közölni.
egyébként meg komolyan hogy lehet itt ennyi birka??!!
még hogy nincs közöd hozzá.......röhej, ha valaki törődik a családjával az a baj, ha meg sz*rnak egymásra az is baj......
Én azt nem tudom hogy melyik a jobb ha elmondod bárkinek vagy ha nem, de azt tudom, tedd jól vagy ne tedd sehogy.
Egy hátulról készült fotó nem bizonyit semmit. Vagy csinálj jobbat vagy állj ke de ezt vagy ehhez hasonlót ne használj fel. Édesanyádnak is tartozol annyival hogy vagy eltitkolod előle vagy konkrét bizonyitékot szerzel de nem kergeted őrületbe olyan "bizonyitékokkal" amik kétkedésre adnak okot.
Mi az hogy nincs köze hozzá? Igenis közé van hozzá. Egy légtérben élnek. Az, hogy a szülei közt milyen a kapcsolat az rá is hatással van. Jobb egy gyermeknek megélni azt, hogy a szülei már nem is szeretik egymást és csak azért vannak együtt mert ő van? Ha meg nem azért vannak együtt akkor még az anyja hunyászkodjon meg egy olyan férfi előtt aki semmit sem tesz azért hogy jobb legyen a kapcsolatuk?
Szerintem jobb ha elmondod anyukádnak. Apukád meg szégyellje magát mert ez az egyik legaljasabb dolog amit egy ember tehet egy kapcsolatban.
Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!