Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonyítékaim vannak arra,...

Bizonyítékaim vannak arra, hogy apám megcsalja anyukámat. Megmutassam ezeket anyunak?

Figyelt kérdés

Apu úgy csinál itthon, mintha nem kefélne félre, nekem viszont ez nem tetszik. Teljesen undorodom tőle.

December elején mászkáltam a városban a haverjaimmal,aztán megláttam, ahogy egy nővel sétál. Itthon úgy tudtuk, hogy dolgozik. Ő nem látott engem és a mobilommal sikerült videót készíteni róla. Hátulról látszódik a csajszival a vidin, a dzsekije alapján viszont beazonosítható. Turkáltam a telefonjában is, akad benne több bizarr SMS, amelyeket az én mobilommal szintén lefotóztam. Szerelmes szöveg ugyan nincs benne, de randikra utaló SMS igen.

Szerintetek mit csináljak? Gyűjtsek még egy meg nem kérdőjelezhető bizonyítékot vagy elég ez a néhány? A barátaim azt mondták, hogy segítenek csapdát állítani apámnak. Vagy inkább ne pofázzak?

Néhány éve volt csalta meg apám anyámat, akkor hatalmas cirkuszok voltak itthon, anyukám meg összetört.

2013. febr. 9. 12:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%
En megertelek, hogy Te most mit erzel. Nalunk - a szüleimmel - is ugyanez törtent. Ennek mar 24 eve, hogy elvaltak, mert apam felrelepett. Az anyam azota mar ezerszer megbanta, hogy ö kezdemenyezte a valast. En annak idejen - mint most te is - az anyam partjan alltam. Ö volt a ``Szegenyanyu`` a ``Csunyaapu`` mellett. Ma mar tudom, hogy ez nem igy müködik. A ferj (es apa), ha külsö kapcsolatot keres, annak csak egy oka van: nem kapja meg azt a hazassagaban, ami utan vagyik, amit szeretne. A szex a hazassag egyik fontos resze. Föleg a ferfiak maradnak szexualisan aktivak az öregkorban is. Nem irod, hogy te hany eves vagy, es hany evesek a szüleid. En ugy tippelem, a szülök negyven felett jarnak, te pedig fiatalkoru vagy, vagy esetleg a 20-as eveid elejen jarsz. Mindenesetre nem vagy meg hazas, tehat szemelyes gyakorlati tapasztalatod nincsen. En hazassagban elek, gyerekesek vagyunk. A ferjem szülei is elvaltak. Szoval nincsenek jo peldak elöttünk. Az en szemelyes tapasztalatom, hogy felesegkent legyen az embernek mindig IDEJE a ferjere. Erdekelje, amit a ferje mond/mesel. A feleseg lehet nyugodtan kritikus szellemü, de ne legyen uralkodo tipusu. (De ne is legyen Bologato Jancsi.) Minden fontosabb csaladi kerdesben együtt döntsenek. A feleseg figyeljen az alakjara, adjon magara. Körülbelül ennyi. Ha elhanyagolnam a ferjemet, akkor valoszinü, hogy megcsalna. Es meg is erdemelnem. Fajna, persze, hogy fajna. De nem ereznem magamat aldozatnak, hanem megprobalnam az okait magamnal keresni, hogy min tudnek valtoztatni, ill. min KELL, hogy valtoztassak, hogy müködjek a hazassag. E mellett kifejezesre juttatnam, hogy mely pontokban szeretnek valtozast a ferjemnel. A lenyeg az, hogy a ket hazasfelnek le kell ülnie az asztalhoz, es beszelnie kell rola, hogy mik azok a pontok, amivel elegedetlenek. Az biztos, hogy szinte minden esetben kompromisszumra van szükseg. A hazassag jol müködik, ha mindketten hajlandoak a valtoztatasra. A gyerek felelösnek erzik magukat, ha megromlik a szülök kapcsolata, ill. ha az egyik fel felrelep. A gyerek automatikusan a megcsalt felet veszi a vedelmebe. Pedig nem kellene, mert nem a gyerek feladata. A megcsalt hazastarsnak nem szabadna a gyereket bevonnia a kettöjük közötti problemakba, mert ezaltal nem javul a hazasfelek közötti kapcsolat. Ez csak arra jo, hogy a megcsalt felet aldozati szerepeben megerösitse, es mentesitse a felelössegvallalastol, igy a hazassagtörest KIZAROLAG az apa hibajakent könyvelje el. Konkretan: az anyukad multkori reakcioja vilagosan mutatja, hogy alaposan megsertette apukad az önerzetet, de sajnos a hibat/hibakat nem maganal, hanem csak az apukadnal keresi. Az, hogy ``hatalmas cirkuszokat`` csinalt az anyukad, nem volt a legokosabb töle, igy csak elijesztette az apukadat. Masreszt nagyon energiarablo es ertelmetlen tevekenyseg volt: ``...anyukám meg összetört.``. Es nem született megoldas, ami mindket felnek elfogadhato lenne. A helyzet semennyit sem javult. Es miert nem? Mit gondolsz? En azt gondolom, hogy azert, mert nem ültek le egy asztalhoz, es nem beszeltek az erzeseikröl, a vagyaikrol nyiltan, öszinten. A Te helyedben nem videoznek hatulrol, hanem szemtöl szembe le-``Szia apu!``-znam. Te mit szolnal hozza, ha apukad a te privat SMS-idet böngeszgetne? Nem örülnel neki, igaz? Kikerned magadnak? Nem is lenne joga hozza, ugyanugy ahogy neked sincsen hozza jogod, az ö privat üzeneteit olvasni. A barataid azt tanacsoljak, hogy allits csapdat az apadnak. Na es ez mire lenne jo? Kinek hasznalnal vele? Hidd el, senkinek. Tudom, nehez helyzetben vagy, ket front között, de megis: nem a te feladatot itelni/itelkezni ebben a helyetben. Ha jo viszonyban vagy az apukaddal, probalj vele beszelni, mondd el neki, hogy lattad az utcan. Többet ne. A velemenyedet csak akkor fejtsd ki, ha teged megkerdez.
2013. febr. 9. 13:54
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
Anyudnak biztosan fájna az igazság, de még jobban fájna ha te cinkosként hallgatnál. Apud nem először jár görbe utakon, valószínű, ilyen a jelleme. Ha otthon akarna boldog lenni akkor leülne anyuddal megoldást keresni. Ha pedig már ezen túl vannak, esetleg anyud beleegyezésével jár félre, akkor úgysem lesz semmi gond az őszinteségedből. Épp elég a hazugság, ármánykodás a külvilágban, családon belül semmi szükség rá.
2013. febr. 9. 14:08
 23/28 yuda ***** válasza:
26%

A legnagyobb balhé akkor lehet, ha kiderül hogy te tévedtél, mert...messziről láttad...a videón hátulról akárki lehet, nem bizonyíték.... kabátja másnak is lehet olyan.... sms-ek saját bevallásod szerint sem szerelmes szövegek és lehet csak te képzeled bele.

Kiderül mégis tévedsz, apád jóindulata melegen körül fog ölelni :D

2013. febr. 9. 15:47
 24/28 anonim ***** válasza:
39%

Ne szólj semmit! Nem a te dolgod, hanem a szüleidé.

Mások telefonjában turkálni engedély nélkül, ill. a hátuk mögött aljas és szemét dolog, ezt ugye, tudod?

Ha apád megcsalja anyádat, abban minden bizonnyal az anyukád is benne van (minden kapcsolat két emberen múlik).

Mégis mit szeretnél? Megzsarolni apucit, hogy látttad egy nővel és vannak bizonyítékaid, mire is? - esetleg egy kicsit több lóvéért? Vagy anyukát megmenteni? Lehet, hogy apu azért kef@l félre, mert anyu évek hosszú sora óta nem hajlandó...

De ez nem a te dolgod! A saját életeddel törődj, ne velük.

Egyáltalán nem biztos, hogy a csajszi a szeretője, mellesleg semmi közöd hozzá.

2013. febr. 9. 18:41
 25/28 anonim ***** válasza:
75%
sztem kérdezd meg anyudat hogy apával minden rendben van e,és utána beszélj apuddal.
2013. febr. 9. 20:24
 26/28 anonim ***** válasza:
55%

ha tényleg biztos vagy benne, akkor mondd el anyukádnak hogy valami nem stimmel vagy kérdezz rá apádnál egészen egyszerűen, mondd el h láttad stb...és jó lenne ha őszinte lenne anyukádhoz különben te fogod vele közölni.

egyébként meg komolyan hogy lehet itt ennyi birka??!!

még hogy nincs közöd hozzá.......röhej, ha valaki törődik a családjával az a baj, ha meg sz*rnak egymásra az is baj......

2013. febr. 9. 20:27
 27/28 anonim ***** válasza:

Én azt nem tudom hogy melyik a jobb ha elmondod bárkinek vagy ha nem, de azt tudom, tedd jól vagy ne tedd sehogy.

Egy hátulról készült fotó nem bizonyit semmit. Vagy csinálj jobbat vagy állj ke de ezt vagy ehhez hasonlót ne használj fel. Édesanyádnak is tartozol annyival hogy vagy eltitkolod előle vagy konkrét bizonyitékot szerzel de nem kergeted őrületbe olyan "bizonyitékokkal" amik kétkedésre adnak okot.

2013. febr. 9. 22:38
 28/28 anonim válasza:
100%

Mi az hogy nincs köze hozzá? Igenis közé van hozzá. Egy légtérben élnek. Az, hogy a szülei közt milyen a kapcsolat az rá is hatással van. Jobb egy gyermeknek megélni azt, hogy a szülei már nem is szeretik egymást és csak azért vannak együtt mert ő van? Ha meg nem azért vannak együtt akkor még az anyja hunyászkodjon meg egy olyan férfi előtt aki semmit sem tesz azért hogy jobb legyen a kapcsolatuk?

Szerintem jobb ha elmondod anyukádnak. Apukád meg szégyellje magát mert ez az egyik legaljasabb dolog amit egy ember tehet egy kapcsolatban.

Undorító.

2019. okt. 26. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!