Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonyítékaim vannak arra,...

Bizonyítékaim vannak arra, hogy apám megcsalja anyukámat. Megmutassam ezeket anyunak?

Figyelt kérdés

Apu úgy csinál itthon, mintha nem kefélne félre, nekem viszont ez nem tetszik. Teljesen undorodom tőle.

December elején mászkáltam a városban a haverjaimmal,aztán megláttam, ahogy egy nővel sétál. Itthon úgy tudtuk, hogy dolgozik. Ő nem látott engem és a mobilommal sikerült videót készíteni róla. Hátulról látszódik a csajszival a vidin, a dzsekije alapján viszont beazonosítható. Turkáltam a telefonjában is, akad benne több bizarr SMS, amelyeket az én mobilommal szintén lefotóztam. Szerelmes szöveg ugyan nincs benne, de randikra utaló SMS igen.

Szerintetek mit csináljak? Gyűjtsek még egy meg nem kérdőjelezhető bizonyítékot vagy elég ez a néhány? A barátaim azt mondták, hogy segítenek csapdát állítani apámnak. Vagy inkább ne pofázzak?

Néhány éve volt csalta meg apám anyámat, akkor hatalmas cirkuszok voltak itthon, anyukám meg összetört.

2013. febr. 9. 12:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
intrepid: nem szoktam kitárgyalni, de ha figyelmesen olvastad volna, amit írtam, észrevetted volna, hogy a haverjaim is ott voltak, amikor láttam apámat a csajjal. Nem is én vettem észre, hogy apám egy nő kezét fogva sétál az utcán! És még van pofája a belvárosban így menni, amikor más is megláthatja!
2013. febr. 9. 12:14
 12/28 anonim ***** válasza:
33%

ma 12:10

De visszataszitó de akkor sincsen hozzá közöd.Ha elmondod akkor anyukádnak ártasz és ismét összefog törőrni.Én megkímélném ettől,mert radásul ha elválnak az mivel lesz jobb neked?A haverjaiddal meg ne csámcsogj ezen mert marhára semmi közük hozzá!Ezt otthon apáddal beszéld meg de én nem mondanám el anyámnak.

2013. febr. 9. 12:15
 13/28 anonim ***** válasza:
30%
*tőrni
2013. febr. 9. 12:15
 14/28 anonim ***** válasza:
16%

Ezzel már magadnak be tudtad bizonyítani, de még nem bizonyító erejűek.

Tényleg szerezzetek bizonyítékot a barátaiddal és azt mutassátok meg neki.

Olyan bizonyíték kell, ami nem manipulálható egyszerűen és biztos jele az ilyesminek pl. nem digitális kép.

Persze, tudnia kell róla, erkölcstelen dolog, ha bárki is megcsal valakit.

2013. febr. 9. 12:17
 15/28 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem nem kellene ebbe belefolynod. El hiszem hogy nehéz. De így két tűz közé kerülnél. Előbb vagy utóbb úgy is kiderül apád titka,főleg ha nem is kezeli titok ként. És akkor te ebből úgymond kimaradsz.
2013. febr. 9. 12:22
 16/28 anonim ***** válasza:
53%

ne fontoskodj.

ha ennyire zavar a dolog, akkor tegyél fel apádnak keresztkérdéseket, vagy próbáld meghiúsítani a randikat. kérd, h töltsön több időt veletek, akkor nem a nővel fog foglalkozni.

2013. febr. 9. 12:24
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező!Miért akarod össze tőrni anyukádat?Tartsd a szád!Tudom nehéz de az a legjobb megoldás most szerintem hogy kimaradsz belőle.Elöbb vagy utóbb minden kiderül..nem hinném hogy anyukád tőled akarja hallani,nem mellesleg lehet hogy tudja vagy sejti is esetleg csak miattad vagy ha van testvéred miattatok nem borítja abilit.
2013. febr. 9. 12:35
 18/28 Ant39 ***** válasza:
23%
#5 ,neked ment a kéz,de te kedves kérdező ahogy olvasom,nagyon szemtelen kölyök lehetsz. Tuti felpofoználak.
2013. febr. 9. 12:39
 19/28 anonim ***** válasza:
70%

Én teljesen átérzem a helyzetedet, mivel én is voltam hasonló helyzetben, annyi különbséggel, hogy én véletlenül (tényleg véletlen volt, nem hallgatóztam!) meghallottam, ahogy apám meg a haverja beszélgetnek apám nőjéről, akivel anyut megcsalta. Én apámnak finomat utaltam rá, hogy tudok a nőről és egy időre abbahagyta. De amikor megtudtam, hogy újra találkozgat vele, akkor anyuval leültem beszélgetni és végül rádöbbent, hogy már nagyon régóta nem is boldog apám mellett, így elváltak. Anyu azóta teljesen megváltozott (pozitív értelemben), sokkal jobban érzi magát, sokkal vidámabb, stb...

(és még mielőtt valaki beszólna akár nekem, akár anyukámnak, leírom, hogy anyu sem cselekvőképtelen, vagy béna, hogy ne tudna döntést hozni, csak nálunk úgy szokás kb 12-13 éves korom óta, hogy mindent elmondunk egymásnak és átbeszéljük a dolgokat együtt és csak azután hozunk döntést, nem pedig a másik tudta nélkül úgy, hogy kész tények elé állítjuk a másikat...)

2013. febr. 9. 12:41
 20/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem kell semmit tovább gyűjtögetni. Ülj le anyuddal és mondd el neki, mit láttál. Én biztos ezt tenném a helyedben. Majd ő eldönti, hogy mit szeretne. Dönthet úgy is, hogy vele marad, nem biztos, hogy válás lesz a vége. De joga van tudni, kivel él együtt.
2013. febr. 9. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!