Mióta megszületett a babánk, Ő mindig szeretkezni akar. Nekem nem esik jól. Hogy lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
A barátom (nem szeretem a párom kifejezést) sokkal inkább szexet akar, mióta szültem. Azonban ez 3 hónapja volt és még nem tudom élvezni, de szinte erőszakosan akarja és egész nap vele kell foglalkoznom! Nem bírok szétszakadni 5 felé, teljesen abnormálisan viselkedik. Volt, hogy 1 nap 2-szer akart együtt lenni, legalábbis pedzegette és nekem ez nem esik jól, ezt mondtam is neki. Min lehetne változtatni, hogy kéne viszonyulnom hozzá, ha egyszerűen annál többet nem tudok magamra "kényszeríteni", mint amennyi egy átlag kapcsolatban is megszokott? És miért viselkedik ilyen furán, mikor mindent megkap érzelmileg ugyanúgy, mint régebben?
24/N
2013. febr. 8. 18:34
21/21 A kérdező kommentje:
Arról valamilyen szinten a nő is tehet, nem gondolom, hogy egy igényes nőt, szép kismamát csak úgy a semmiből megutálna a párja. Persze ha elhagyja magát, az más helyzet, de a környezetemben és fiatalabb koromban is csupa jó példa volt előttem, boldog, fiatal párok, igényes szülők, helyes gyerekekkel, szóval rosszat még nem tapasztaltam.
2013. febr. 9. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!