Mennyire normális az, ha egy 34 éves családos férfi mindent megbeszél a szüleivel?
Én azt mondom ez a fickó arra játszik, hogy leépítse az önbizalmad. A szülei meg asszisztálnak hozzá.
Ezt nem tűrném. Ultimátumot adnék neki, hogy vagy abbahagyja ezt a téged megalázó viselkedést, és a szülei is természetesen a szidalmazásodat, vagy válóper.
A férjemnek az apjával nem túl jó a viszonya, soha nem volt közöttük igazi apa-fia kapcsolat.
Ezzel szemben nekem szerencsére iszonyú jó fej apám van, az a típus, akit szinte mindenki szeret.
A férjem valószínűleg az apahiány miatt erősen elkezdett apám felé húzni. Ha valami siker vagy kudarc éri, apám az első akit felhív és elújságolja neki, tanácsot kér tőle, stb.
Egyszer egy vitánk után felhívta, mire apám jószándékkal ugyan, de próbált telefonon nevelni (30 vagyok). Ott egy kicsit begőzöltem, hogy na ezt ne. Mindkettejüket szépen megkértem, hogy ilyen keresztértekezéseket ne, a férjem se szóljon bele, ha apámmal van vitám és fordítva se.
Mindketten elnézést kértek, azóta nem fordult elő.
A férjem az anyjával jóban van, gyakran beszélnek. Szerencsére teljesen normális az anyja, nem telepszik rá, velem is teljesen normális. Így ebből soha nem volt gond.
Abból már igen, hogy egy sikeres vizsga után felhívta apámat elújságolni a hírt. Apám utána felhívta az anyját (jóban vannak a szüleink is) gratulálni. Majd az anyja telefonált, hogy köszi, hogy az apósodtól tudom meg...
Ezen felbuzdulva a férjem azóta megkérte apámat, hogy éljen a gyanúperrel, hogy ő tudta meg elsőként a hírt és kezelje diszkréten - de ettől függetlenül apám maradt az első, akit értesít mindenről.
Néha azon kaptam magam, hogy egyfajta testvérféltékenység-szerűt érzek (egyke vagyok), amikor egy hétig csak a férjemet hívták a szüleim, engem nem :)
A probléma talán nem is az,hogy ő mindent elmond,bár nekem ez nem szimpatikus hozzáállás-viszont,ha így fogadtad el 8 éven keresztül,akkor már késő bánat.
Hanem a szülei hozzáállása,ha én átmennék anyósémékhez és ő k elkezdenének lecseszni BÁRMIÉRT IS,AMIHEZ KÖZÜK NINCSNEN!!! akkor ott óóóóriási vitát csinálnék,minden egyes alkalommal :)) Szóval,az állandó hadilábaskodás-amit a férjem okozott igazából-szerintem elég gyorsan ki lenne kúrálva.Neki sem tetszene az állandó vita,sértődés stb.
Így vagy nem panaszolná el legközelebb,hogy elfogyott a kenyér VAGY a szülei fognák vissza magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!