Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mert engem valasztottak? Mert...

Mert engem valasztottak? Mert pont engem!

Figyelt kérdés
7 eves voltam amikor edesapam a nagyszulokhoz hozott a vakacioban(a nagyszulok mas megyeben laknak)majd edesanyammal elhataroztak hogy en a nagyszulokkel maradok es abban a megyeben jartam-ok iskolaban .edesanyam 7 oras utra lakik tolem es vakacioban szoktam menni hozza edesapam pedig kulfoldon lakik mar elvaltak amikor en 10 eves voltam (most 15 vagyok)meg van ket testverem akik edesanyamnal vannak.de meg most is bennem motoszkal az a kerdes hogy mert engem hoztak el a nagyszulokhoz .a nagyszuloknel is jo minden de hianyzik az hogy anyut aput nem lathatom ck vakacioban vagy amikor apu meglatogat meg a testvereim is hianyoznak neha:|de szerintetek mert engem valasztottak hogy en maradjak a nagyszulokkel mert nem a masik ket testverem kozul valameiket?
2009. szept. 4. 19:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szeresd a nagyszüleidet!!! Ez a lényeg.

Erre a kérdésre pedig csak édesanyád tudna választ adni.

2009. szept. 6. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!