Ki mit tenne ebben a helyzetben?
Olyan emberek írjanak, akik átéltek már tartós társnélküliséget, vagy alapos tapasztalataik vannak ilyen téren.
Teljesen pozitív visszajelzéseket kapok a másik nem képviselőitől. Gyakran használnak "panaszládának, és titokmegőrzőnek" (nemtől függetlenül). Igaz ezt már nagyon unom, mert minden igyekezetem ellenére is egyre jobban kezdek merülni ettől; -lehet hogy igaz a megállapítás, miszerint minél érettebb egy személy annál magányosabb, de ez nem vígasztal; - ettől még egyedül alszok el, vagy halok meg. Szal, úgy érzem az előbbiek ellenére egyre lejjebb zuhanok a magányba, minden próbálkozásom, jóindulatom, és nyitottságom ellenére. Gyakran már identitászavarokat tapasztalok magamon, mint egy, a lemerülés szélén álló riasztó (Cry for help). Mit tennétek? Szakemberekkel már próbálkoztam, jópárat "megettem" már, köztük néhány híres, közismert személyt is ("természetesen" nem kis pénzt otthagyva). Volt már, hogy egyik-másik "telepumpált" erősként ismert gyógyszerekkel, (egyszer már -számomra érthetetlen okból- infúzióval is) de ezek is szó szerint hatástalanok voltak! Kipróbáltam alternatív segítségeket is: (Kineziológia, Hellinger tréning, vallások, stb.), és rengeteg szakkönyvet átfaltam már hátha találok valahol segítséget: semmi. Mi történik? Ilyenkor már tényleg nincs más "megoldás" mint egy szuicid lépés? Ez viszont szemét, logikátlan, és önzö "mutatvány" lenne. De akkor meg mi a francot lehet tenni ezek után? 32/F
Neked nem szakember kell, hanem egy nő, egy kapcsolat. Amit az meg lesz, minden varázslatosan széppé fog válni.
Miért nem találsz társat? Nem tudom megmondani, de nálam amikor évek teltek el magányosan, és próbálkoztam, akkor egyik nővel sem jött össze. Aztán amikor úgy döntöttem, nem érdekel, nem akarok nőt magamnak és belefeledkeztem a munkába, akkor mindig valahogy a semmiből odasodródott mellém társnak egy nő.
(Tudom nehéz „nem keresni” a társat.)
Aztán eddig én is ódzkodtam az internetes társkereséstől, de az elmúlt fél évben két női ismerősöm is az Interneten talált férjet magának, tehát bátran ajánlom.
38/F
Tessék, itt egy nő, pár nappal ezelötről.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!