Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mit tenne ebben a helyzetben?

Ki mit tenne ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Olyan emberek írjanak, akik átéltek már tartós társnélküliséget, vagy alapos tapasztalataik vannak ilyen téren.

Teljesen pozitív visszajelzéseket kapok a másik nem képviselőitől. Gyakran használnak "panaszládának, és titokmegőrzőnek" (nemtől függetlenül). Igaz ezt már nagyon unom, mert minden igyekezetem ellenére is egyre jobban kezdek merülni ettől; -lehet hogy igaz a megállapítás, miszerint minél érettebb egy személy annál magányosabb, de ez nem vígasztal; - ettől még egyedül alszok el, vagy halok meg. Szal, úgy érzem az előbbiek ellenére egyre lejjebb zuhanok a magányba, minden próbálkozásom, jóindulatom, és nyitottságom ellenére. Gyakran már identitászavarokat tapasztalok magamon, mint egy, a lemerülés szélén álló riasztó (Cry for help). Mit tennétek? Szakemberekkel már próbálkoztam, jópárat "megettem" már, köztük néhány híres, közismert személyt is ("természetesen" nem kis pénzt otthagyva). Volt már, hogy egyik-másik "telepumpált" erősként ismert gyógyszerekkel, (egyszer már -számomra érthetetlen okból- infúzióval is) de ezek is szó szerint hatástalanok voltak! Kipróbáltam alternatív segítségeket is: (Kineziológia, Hellinger tréning, vallások, stb.), és rengeteg szakkönyvet átfaltam már hátha találok valahol segítséget: semmi. Mi történik? Ilyenkor már tényleg nincs más "megoldás" mint egy szuicid lépés? Ez viszont szemét, logikátlan, és önzö "mutatvány" lenne. De akkor meg mi a francot lehet tenni ezek után? 32/F

2009. szept. 4. 19:16
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Jah, egyébként több szakmám is van, jó szakembernek tartanak, imádom a gyerekeket, és úgy tűnik ők is engem. Ezt még hozzá akartam tenni, még ha nem is tartozik közvetlenül a lényeghez.
2009. szept. 4. 19:19
 2/18 anonim ***** válasza:
47%
Miért egy rossz házasságban jobb lenne,v 2 válás után 2gyerek tartását fizetni?Neked úgy látszik túl sok a szabadidőd h ráérsz állandóan önsajnálatba merülni.
2009. szept. 4. 19:24
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
Mióta vagy egyedül?
2009. szept. 4. 19:34
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Talán túl magasra tetted a mércét!

Lehet,hogy ott van nem is messze tőled de te azt mondod rá,hogy "nem a te eseted" pedig lehet vele lennél igazán boldog.

Talán ott is szét kéne nézni ahol nem is gondolnád.

2009. szept. 4. 19:39
 5/18 anonim ***** válasza:
49%

"Neked úgy látszik túl sok a szabadidőd h ráérsz állandóan önsajnálatba merülni."

Kb én is ezt akartam írni, mert 100%-osan ez jön le az írásodból. Voltaképpen az a gond hogy nem tudsz ismerkedni, félénk vagy? Pedig még jók is a visszajelzések. Akkor mi a baj? Ha nem mersz élőben ismerkedni, ott az Internet. Én pl nem vagyok jóképű ellenben bátor sem, mégis nagy sikereket értem el a társkeresőzéssel, akkorát amekkorát elképzelni se tudtam volna előtte. Kicsit lenéztem ezt az ismerkedési formát.

Szóval ezt próbáld meg.

Az a baj hogy valószínűleg amint kudarc ér, begubózol.

Szerintem tegyél mindenre, keress társat akár neten akár máshol, tervezz be sok randit hogy építsd az önbizalmad.

Az önsajnálatot add fel, minden nő megérzi a depressziós férfi szagát és menekül.

2009. szept. 4. 19:41
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Irány csajozni, de most ezt komolyan írom!!! Ne az internet előtt üldögélj vagy dilidokiktól várj megoldást. Ez baj azzal, ha túlságosan át tudsz lépni önmagadon és szinte kívülről nézed az életed.Mindenki problémája világos, csak a sajátod nem! Nekem is volt ilyen , én naponta 8 oldalas naplót írtam magamnak. Még mindig grafomán vagyok, de nyitottam az életre! Ne add fel, és ne dobd el az életed! 32 évesen még nem maradtál le semmiről!!!

2009. szept. 4. 19:43
 7/18 A kérdező kommentje:
Hetente min. 2X járok szórakozni. Csak ez is mindíg abba fullad, hogy néhány kör után elkezdik ugyanazt csinálni velem amit én most:S Jah, egyébként már vagy 5 társkeresővel próbálkoztam. Amúgy az önsajnálatban lehet valami, csak már rohadtul unom, és valahogy le kell vezetni a gőzt.
2009. szept. 4. 19:50
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

19:34-es vagyok. szerintem azok , akik idáig válaszoltak, még sosem voltak hosszúú idegi egyedül.

Nehogy azt gondoljátaok, hogy csak akkor lehet valaki magányos,társ nélküli, ha félénk, gátlásos,nem is merkedik vagy épp nem jóképű férfi vagy csinos nő.

Én hosszú évekig voltam egyedül, pedig kifjezetten csinos, szép nő vagyok. A férfiak el sem hitték, hogy nincs párom. Mégis valahogy elkerültek mellőlem.

Intelligens, okos, egyetemet végzett nő vagyok.Bátor, kezdeményező voltam. Jónéhány randim volt, de egy pasival 3 alkalommal több találkozásom nem volt. Szenvdtem. Nem értettem, hogy a csúnya, dagadt, buta nők hogy találnak maguknak párt. Nekik miért adatik meg az a jó érzés.

Nálam ez megváltozott. És saját magamban történt meg a változás. Azóta boldog párkapcsolatban élek.Esküvőt tervezzük a párommal. Nem is értem miért fecséreltem egy percet is másra. Türelmesen kellett volna várnom.

2009. szept. 4. 19:51
 9/18 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Nem saját magamon tapasztaltam mindezt, de az édesanyámon igen. Ő is sokat szenvedett attól, hogy nincs senkije, és a fölös energiáit rajtam vezette le (túlzottan óvott, igényelte a társaságomat ami bizonyos mértékig jó is, de ő túllépte ezt.) Mindegy, nem ez a lényeg.

Jelenleg viszont úgy néz ki, hogy megtalálta azt, akit keresett! :)

Ebből kiindulva azt mondanám, hogy a kulcsszó a társaság, a társadalmi élet. Keress olyan klubot, vagy társaságot, ami megfelel az érdeklődési körödnek. Pl. túraklub, valamilyen amatőr sportkör, társastánc...akármi, ami téged érdekel. Rengeteg facér nő is jár ilyen helyekre, és így legalább már lenne egy közös témátok is. Vagy kérd meg a barátaidat, hogy mutassanak be egy- két nőismerősüknek! Légy nyitott és kedves! Nem hiszem, hogy ne találnál valaki hozzád illőt.

A netes társkeresőről nincs túl jó véleményem. Anyukám is próbálkozott vele- sikertelenül. Persze van, aki így alakított ki kapcsolatot, de sok a buktatója.

Egyszóval keress magadnak új barátokat, új hobbit, elfoglaltságot! S ezalatt tuti, hogy összeakadsz valakivel!

Sok sikert! :)

2009. szept. 4. 19:53
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

A válasz a kérdésedre az, hogy éljél. Nem kell mindig gondolkozni azon, hogy ez miért van vagy , hogy az miért lehet. Ne keress okokat se magyarázatokat.

Éld meg az élményeket. Van az a film...Holt költők társasága, talán emlékszel rá.

Carpe Diem.

Legyen most ez a filozófiád. Legyen programod, legyenek barátaid. Ha nincs szerezzél, akár az előttem említett társkereső ötlete sem rossz. Nagyon sok magányos nő van.

És nem kell megfelelned másoknak. Ha úgy érzed valami a terhedre van vagy lemerít, ahogy írtad mondd azt, hogy nem érsz rá. Majd máskor. Mások francos baját nem kell cipelned, főleg úgy, ha ennyire benned marad.

a "78%-os és a 81%-os"

2009. szept. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!