Szerintetek hova tűnt a pénz?
Apám januárban 690.000 ft-ot keresett, mégsem vehettem eg egy csokit, mert nem volt pénze.
A számlák max 100.000 ft, 100.000 ft-ot tankolt, a kaja meg a többi cuccok max 100.000 ft, gyógyszerek 20.000 ft.
Nem volt semmilyen váratlan kiadás ebben a hónapban, nem nyaraltunk, tényleg semmi.
Mégsem vehettem meg egy milkát mert nem volt rá pénz. Ráadásul szalámiból sem ehettem sokat, mert nehogy elfogyjon. Máskor meg vesz 2 kg párizsit, ilyen-olyan drága szalámikat..
Szerintem egy nőre költi a pénzét, hallottam, ahogy bájcseveg valami nőcskével, meg hogy majd felhívja este, amikor már nincs itthon..
Mit gondoltok?

Mi apud foglalkozása? Csak mert ha vállalkozó, akkor lehet, hogy visszaforgatta a pénzét a vállalkozásába, esetleg büntetést kapott és azt kellett kifizetni, esetleg a kicsi fiának/lányának teszi már félre, hogy ha sikerrel érettségizik, kápéből autót kap, az meg itt gyakorin picsog egy kis milka miatt...
Különben nincs zsebpénzed?

Bocsánat, azért valamit tisztázznk. Családos, gyermekes embernek nincs saját keresete. A családnak van keresete, jó?
Tehát az első két oldlaon lévő hozzászólásokat akár kukázhatjuk is.
Kérdezd meg tőle. Nagy pénzeket írtál, akinek nagy pénze van, még nagyobbat akar. Biztos tartozott valakinek.

Kit érdekel a külön kassza? Az nem azért külön kassza, mert a gyereknek kuss a neve. A szülők között van külön kassza. De nem a családtól.
Sajnos ezért tartunk itt, hogy a gyerekek éheznek, koszosak, szakadtak, mert anyuka apuka elkölti mindenfélére a saját részére.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!