Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki, mit szokott csinálni ha...

Ki, mit szokott csinálni ha kötözködnek vele otthon? Én idegbeteg leszek tőle.

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 18:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én teljesen nyugodt hangnemben megkínálom egy "akkor b+" el és otthagyom. Én nem idegeskedek más miatt:)
2013. febr. 5. 19:25
 12/23 anonim ***** válasza:
Kikapcsol az agyam mintha magában beszélne aztán a végén jön egy "Bocs miről is beszéltünk?"kérdés.Apámnál bevált :DD
2013. febr. 5. 19:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó amikor nagyjából minden rendben van. Na de manapság, amikor a bérek egyre kevesebbet érnek, devizahitel lóg az emberek felett keresi a megoldást minden bizonytalan és akkor belekötnek egy teljesen lényegtelen dologgal...

Holott a családnak inkább összetartania kéne nem pedig lényegtelen hülyeségekkel kiboritani azt aki ép a megoldásért tesz...

Az ember ilyenkor nem arra vágyik hogy egy b+-el otthagyja a családtagot hanem az átgondolt véleményére, az élettapasztalatából adodó bölcsességére lenne szükség.

S ez fel se merül az illetőben és az se, hogy a kötekedésével tesz bármi jót? Jó az bárkinek ha belekötnek? Ezen gondolkozzanak el azok akik a kötekedők mellé állnak. Aki kötekszik az gyakorlatilag semmibe veszi a másikat igy mellette nincs helye annak akibe beleköt.

Ugy szoktam mondani: Arra használja hogy beletörölje a lábát...

2013. febr. 5. 19:33
 14/23 anonim ***** válasza:

# 10/11: Tudod, mire írtam, hogy f@sza? Arra, hogy ezt írtad a végére: "Ez így jó!"

És egy szellemes visszavágással le lehet ütni egy ilyen értelmetlen vitát. Legjobb esetben még nevetés is lehet belőle. Csak, mint írtam, nem mindegy, milyen jellegű a két fél viszonya. Ha az egyik túl komolyan veszi magát és alárendeltnek a másikat, akkor megsértődik.

2013. febr. 5. 19:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Most akkor mi is kötekszünk egymással?:))))
2013. febr. 5. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Ez csak vita, részemről legalábbis. :)
2013. febr. 5. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:

ÉPn azt hiszem h inkább félreértés. Az hog ynem erről kellene szólnia a kapcsolatnak én arra értettem hogy nem a kötekedésről kéne szólnia s nem ugy hogy nem a visszavágásról. Ha a visszavágásra egyáltalán szükség van az már baj, de ez a kötekedő hibája.

Persze el lehet ütni poénnal de én nem vagyok poénos kedvemben amikor kiderül hogy valakinek akit szeretek ennyit érek.

Mikor a nőim romantikus udvarlásért kötekedést adtak cserébe elkezdtem uj nőket keresni. Olyant aki a szeretetért cserébe szeretet ad viszont...

2013. febr. 5. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg félreértettem azt a mondatot.

Hosszú távon nem lehet létezni egy olyan kapcsolatban, amiben állandó a kötekedés, ebben maximálisan egyetértünk.

2013. febr. 5. 20:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak hát barátot, szerelmet választhatsz, a rokonokat viszont készen kapod. Ha ők ilyenek, az tud nagyon nehéz lenni.
2013. febr. 5. 20:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem rejtély volt mikor rádöbbentem ezt adja. Elösször persze szép szóval kezdtem kértem ne azt adja, De gyakran nem használt. Mikor a durva szó használt az nem volt megoldás mert elvette a meghitt hangulatot...

Viszont bocsánatot kell kérnem a kérdezőtől, ő eredetileg a szülű gyerek viszonyra értette a kérdést és megoldást várt én meg elvittem a párkapcsolat felé a témát...

2013. febr. 5. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!