Hogyan tudnám rávenni a páromat, arra hogy végre elmenjen fogorvoshoz? Van itt még valaki aki ennyire gyáva? Vagy ez már valami fóbia?
Hasonló a gond nálunk is. Én már rávettem, pótoltatott egy-két fogat, most is kellene azonban fúrni, tömni... Amikor be volt dagadva a feje, olyan foggyulladása volt, titokban bejelentettem egy fogorvoshoz egy másik városba. Becsaltam a kocsiba, elvittem, kivettem a slusszkulcsot, bementem a rendelőbe és kihívtam a dokinőt. Komolyan. Hatásos volt, nem volt kecmec, meni kellett befelé.
Nagyon nehéz ez, mert akinek voltak rossz tapasztalatai az retteghet, mint már a magasságtól vagy pókoktól. Segíteni kell, nem ócsárolni. Ha szeretsz valakit, ezt is megteszed érte.
igénytelen,mert fél fogdokihoz menni?
igénytelen aki nem fürdik,nem öltözik át,nem takarit maga körül...
aki fél valamitől,annak fóbiája van,nem egyszerüen igénytelen....
aki azt tanácsolja hogy ezért elhagyni,azt remélem hamarosan elhagyja a párja mert pl fél kimászni a tetőre,vagy visit egy egértől...
Azért igénytelen, ahogy kinéz a foga.("egy csomó hiányzik fekete és már szaga is van") Ha rendesen mosna fogat, akkor is max. sárgulna, de nem feketedne és bűzlene, na ezért igénytelen.
És, aki nem fürdik az miért igénytelen? Hány, de hány embernek nincs fürdőszobája és örül, ha egyáltalán meg tud fürödni! (tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!