Hogyan tudnám rávenni a páromat, arra hogy végre elmenjen fogorvoshoz? Van itt még valaki aki ennyire gyáva? Vagy ez már valami fóbia?
Mekkora lúzer már a párod!
Szétrohad a szája, de mégse mer elmenni a fogorvoshoz! Menj el vele, rángasd el! Vagy mondd azt, hogy ha nem megy el, akkor elhagyod! Nem kell elhagynod, de hátha ettől beijed!
Én vagyok, aki kedvességgel vette rá a vőlegényét.
Nincs valamilyen nagy-nagy vágya a párodnak esetleg a szexuális élettel kapcsolatban? Ezt azért kérdezem, mert a legtöbb férfi egy nagy gyerek, és ugyebár kis fondorlatos (nem rosszindulatú) "zsarolással" könnyebben rá lehet vezetni a dolgokra. Hm? Ha megteszi a kedvedért, megteszed a kedvéért... Nekem ezek a praktikák szoktak még bejönni és jól működik a kapcsolatom.:)
Az a fajta zsarolás hogy elhagyod azért nem jó, mert azt nem a szeretet jele, hanem az önzésé!
Annak pedig aki azt írta, hogy milyen igénytelen: Igen, az. De nem is az igényességéért szeretjük meg a férfit, hanem a rengeteg jó tulajdonsága miatt. A fogain lehet változtatni, de pl. a megcsalós, iszákolós stíluson nehezen.
jajj ne már.... nehogy így megzsarold !!!
Létezik a fogorvosfóbia, nem az ő hibája! Éreztetsd hogy mennyire örülnél neki ha megcsináltatná, és hogy szívesen segítesz, elmész vele. És hogy mennyire jó lesz majd amikor minden rendben, meg ugye manapság már tényleg nem fáj a fogorvos.
Mutass neki képeket a neten , tudod ezek a " ilyen volt - ilyen lett" hátha megjön a kedve.
Igazad van attól lehet jó ember! De akkor annyival tiszteljen meg Téged, hogy nem járat le az igénytelenségével!
Ha Ő igénytelen, akkor szerinted Rólad mit gondolnak?????
Szia drága! Nagyon ismerős,amit írtál! Nekem is ilyen a volt párom! Azon gondolkodtam,lehet vele jöttél össze! Úgy gondoltam,mégegy ilyen ember nem létezik a földön! Szerintem úgysem tudod rávenni a fogdokira,ne is erőltesd! Inkább próbáld meg elfogadni így...nehéz lesz,hisz így rólad is azt hiszik,hogy igénytelen vagy!
Kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!