Mit mondjak anyának?
20éves vagyok, a vőlegényem 25 ha hiszitek ha nem, ha a pasim nálam alszik állandóan megkérdezi hogy na lefeküdtünk-e?? Ez havonta van 3 szor, távol van meló miatt! És azt mondom anyának hogy NEM, mivel ha bevallanám hogy igen, néha az orrom alá dörzsölné hogy nem csak b*szni kell például, és ezt nem akarom.
Már a 2. hete vagyok itt a páromnál, megyek haza,telefonba is kérdezte hogy volt e már nász éjszaka, eltereltem, de ezt még megfogja kérdezni tuti.
Mit mondjak??? Az igazat???
(Hogy lehet a vőlegényed, ha még csak együtt sem éltek? Na mindegy.)
Hát, eléggé beteges idesanyád van. Legközelebb megkérdezi, mondd azt, hogy igen, de már nem tudtok új pózokat, adjon pár tippet, ők hogyan szokták csinálni apukáddal...
Inkább azt kérdezd meg tőle, hogy és neked??
Ha az első barátod, akkor azt megmondhatod, hogy már lefeküdtetek, de hogy rendszeresen megkérdezze, az már kicsit sok. Próbáld megmondani neki, hogy ez a ti magánügyetek, hagyja rátok, te sem kérdezed ki őt a szexuális életéről.
9# ez nagy volt, de mindenkinek köszönöm!
A barátom volt az első nekem, azt tudja is, de tagadtam, mert anyukám elég konzervatív! Itt véget vetek, elmondom neki és kész, remélem abba is hagyja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!