Gólyahír és Bölcső alapítvány. Valaki tud róluk vmit? Elsősorban olyan válaszokat szeretnék kapni, akinek már volt velük dolga. Remélem érthető a kérdés
Szia!
Én csak a netről hallottam róluk, meg az egyik alapítványnak a képviselője viszonylag sűrűn szokott lenni a tv-ben, nagyon szimpatikus.
Illetve az egyik ismerősöm ismerősei ilyen alapítványon keresztül jutottak babához, nekik sem volt semmi problémájuk csupán csak a kórházzal, ahol született a baba, ott voltak negatív élmények (pl. nem engedték be az anyukát csak napi egyszer a babához) ott még nem igazán vannak ilyenek helyzetekre felkészülve.
Szia, ha itt nem mesel neked senki, akkor menjel at a nok lapja forumara, ott sok ilyen alapitvanyos kerdes-valasz van, a lanyok elbeszelgetnek jol egymassal.
Regisztralj be, nlc.hu es a forumba lepjel be.
Szia!
Nem tudom, hogy aktuális-e még nálatok az örökbefogadás.
Nekem a Bölcső Alapítvány vezetőjéről nagyon rossz tapasztalatom van, és ezt mindenkinek el fogom mondanki, akinek csak tudom! Budavári Zita egy embertelen, rosszindulatú nő, aki nemhogy segített volna nekünk, de még meg is sértett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!