Elmondjam anyának vagy inkább hallgassak róla?
Anyával nagyon szoros a kapcsolatunk,olyan,mint a 2. legjobb barátnőm.Nemrégen megismertem apa egyik barátját (jogászok és az irodájuk ugyanabban az épületben van és párszor összefutottunk),akiről már itthon hallottam ezt-azt.
Múlt héten találkoztunk az irodaházban és elhívott egy kávéra,csak úgy.Jó volt vele beszélgetni,mert mindenben tájékozott és vicces,udvarias.Ráadásul van benne valami,ami megfogott.Szombaton együtt ebédeltünk és este elmentünk moziba,a tegnap délutánt is vele töltöttem,ma pedig értem jött a sulihoz és együtt ebédeltünk.Tetszik,csak én teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren.Meg anyával mindent megbeszélek és ezt is elszeretném valakinek mondani,akiben tényleg bízok.
Csak félek,hogy kiakadna vagy valami,mert oké,hogy a pasi szinte tökéletes(intelligens,művelt,okos,vicces,jóképű,udvarias,sportos,jól öltözik,stb),de úgy váltogatja a barátnőit,mint más az alsóneműit...Ráadásul idősebb nálam 16 évvel.Nem akarok egy újabb strigula lenni nála és fogalmam sincs,hogy kivel beszéljek erről,mert anyában bízom a legjobban jelenleg.De az ő reakciójától tartok,hogy kiakad,esetleg elmondja apának.
Fogalmam sincs,hogy mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!