Mióta megszületett a gyerek, én nem létezem. Tanács?
2 éve voltunk együtt, mikor hülyeséget csináltunk és a barátnőm terhes lett. Sokat gondolkodtunk, hogy mi lesz, ha még minden haverunk bulizik, tanul, mi hasonlóan totál éretlenek voltunk, de végül megtartottuk és a szülei is elég sokat segítettek, (az enyémek már nem annyira, mert Kanadában élnek, mindegy). Lényeg, hogy mióta lett egy fiam, aki lassan 1 éves, már semmi sem ugyanaz és ezt nehezen viselem. A lelkem mélyén még mindig ugyanaz vagyok mint 1 éve és sokszor nem vagyok elég felnőtt, hogy azt csináljam, amit kéne.
Zavar, hogy nem érdekli már, hogy mit csinálok, régen mindig érdekelte a munkám meg a terveim, most meg csak rám hagyja, hogy csináljak, amit akarok. Nem az, hogy sokat veszekszünk, csak nem érdeklem annyira és ez gáz. Mit tegyek?
Hány évesek vagytok?
Jaj, te gyerek, inkább nőj fel, mert ennek nem lesz jó vége. Szülők lettetek, már nem csak sex&drugs&rock'n'roll van, hanem felelősség.
Megbeszélted ezt vele? Hogy kevesled a törődését. Ha nem, akkor olyan formában kéne kedvesen felvetned neki, hogy miben tudnál neki segíteni, hogy több időtök maradjon egymásra. Simán lehet, hogy nincs tisztában az igényeiddel, hogy neked mi a fontos. Meg kell beszélni.
Abban meg egyáltalán nem vagyok biztos, hogy attól, hogy a szülei segítenek neki, ő ne lenne fáradt. Lehet fáradt, a felnőtt anyáknak is segít a nagymama gyakran, de így is megterhelő az anya számára is. Ebbe nem lehet jól belelátni, ha az ember nem maga csinálja, szóval mindenképp beszélgess vele, hogy képbe kerülj.
"régóta dolgozom a zenei és a fotós karrieremen is"
Ezek szerint a barátnőd biztosítja neked az ehhez szükséges időt. Nincs hiszti meg patália, hogy mondj le róluk, vagy legalább az egyikről. Becsüld meg érte nagyon!
Természetes, hogy kicsi gyerek mellett nem lehet ugyanazt az életet élni, mint előtte. Ne haragudj, de szerintem a te hozzáállásoddal van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!