Nem merem a barátomat elhívni magunkhoz, mit tehetnék hogy legyen bátorságom?
szia!
én se hivtam soha senkit hozzank,mert gaz volt a lakásunk.
1. Ha szégyelled, hogy nektek nincs meg mindenetek anyagi téren, akkor ott VELED van igen komnoly gond, föként hogy egy nemrég vásárolt házról van szó.
2. 2-3 hetes ismeretséget még nem nevetnék barátomnak, és EZÉRT nem hivnám meg a szüleimhez.
3. Ha ennyire nem mered felvállalni magadat meg a családodat, akkor igy semmi jövöje sincs egyetlen kapcsolatnak sem.
Nem azért izgulok mert a szüleimnek be kell mutassam.. Meg tudnám oldani hogy akkor jöjjön hozzánk amikor nincsenek itthon. Inkább a körülmények azok amik aggasztanak :/
Tudja hogy most költöztünk nemrég.
Mielőtt eljönne hozzánk, azért nagyjából vázolnám neki a helyzetet, hogy ne érje meglepetés, de hogyan mondjam el ezeket neki?
Szia!:)
nem kell szégyellned ahol laksz.
mielőtt felviszed elmondod:
Xy. Nem rég költöztünk be,és nem nem találtunk olyan festőt aki kifestene,és még nem teljesen költöztünk be...
Ezért ne érjen meglepetés,de még szanaszét vannak a dolgok..
Én így mondanám el :)
az exem is pont akkor jött amikor festettük az egész házat és minden szanaszét volt.. :D megértette:)) még segített is a bútorok vissza pakolásában,ilyenekben:) rendes volt nagyon:)
nem kell félni:) Hajrá csajszi! :)
Az albérletre mióta költ a bérlő? Nem a főbérlő dolga lenne a kifestetés meg ilyenek? Vágom, h van olyan ahol megengedi a főbérlő, h változtasson a lakó, de alapból az ő dolga lenne a lakásfelújítás, nem? Egyébként tervezitek a festést, stb, mert írtad , h ráférne a lakásra, de azt nem hogy lesz e belőle vmi, vagy nincs most rá keret.
Szal nekem volt egy barátom, 50 km-re lakott, de ide járt suliba, szal itt voltunk minden du, én kb 2 hét után mentem először hozzájuk, nem volt nagy luxus, de akkor is jobban nézett ki a házuk, mint a mi lakásunk és szépek voltak a bútorok, akkor kicsit furán éreztem magam, h jajj nálunk meg mi van :/ hogy a fürdőszoba pl nincs is felújítva és gáz, meg hogy milyen szép lehetne az előszobában a beépitett szekrény.
A mostani barátom esetében úgy volt, hogy én mentem először hozzájuk, szép nagy házuk van, szépen kivül belül rendberakva. 3 hónap telt el mire hazahoztam (ebben az volt a fö tényező, h eleinte nem akartam komoly kapcsolatot tőle persze picit az itthoni körülmények is közrejátszottak) izgultam meg féltem, h majd mit szól, de nem volt semmi konkrét megjegyzése, legalábbis hangosan nem. Már 1 éve, h minden nap itt alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!