Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám el vette a bankkártyámat...

Anyám el vette a bankkártyámat, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban majdnem lenulláztam a számlámon a pénzt és ezt anyám megtudta mert megnézte a számlámról a levelet. Fogta magát és elvette a bankkártyámat és ő ad nekem a saját fizetésemből költő pénzt hó elején. Ti mit tennétek vissza kérnétek vagy csináltatnátok egy új számlát ?

2013. febr. 3. 18:32
1 2
 11/17 reptoid ***** válasza:
32%
Ha a fizetésed a számládra jön, akkor szépen hó elején elmész a bankba, és kiveszed a pénzt, mielőtt ő tenné.
2013. febr. 3. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:

nyitsz egy másik számlát, arra kéred a fizut, és kérsz hozzá kártyát is. netes számlacsomagot válassz, akkor nem megy postai kivonat.

édes fiam, ennyi idősen már azért illene kicsit önállóbbnak lenni.

amúgy nem lenne hülyeség egy állandó átutalásit kérni egy megtakarítási számlára, így jut is marad is. én már azóta ezt csinálom mióta dolgozom, és elég szép summa jött össze úgy, h kb észre sem vettem a hiányát, mert alapból kevesebből gazdálkodtam mint a teljes fizum.

2013. febr. 3. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező ,ne legyé már ilyen töketlen:D

Tiltasd le a bankkártyát, és kérj újat. De gondold meg, nem lenne-e érdemesebb azt csinálni, amire anyukád kissé hülyén, de megpróbál rávezetni: legyen megtakarításod!

Mondjuk a fizetésed 10%-át utaltasd megtakarításira, ahogy már előttem is leírták.

2013. febr. 3. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

*legyél

U.i.: Remélem a cipődet azért már egyedül is be tudod kötni:D

2013. febr. 3. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A fizudnak meddig kellene kitartania? Magadat tartod el, vagy szétszórod a pénzt, és mész anyuhoz kuncsorogni kajáért? Nagyon gondold meg mitcsináls! És ha azt mondja anyád, hogy elég fiam, fel is út, meg le is út. Azt mehetsz a vakvilágba. Inkább becsüld meg aki segít.

2013. febr. 3. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért nem vigyáztál jobban a pénzedre, így jártál.
2013. febr. 4. 11:59
 17/17 A kérdező kommentje:

Vigyáztam én a pénzre. Csak a karácsony meg a szilveszter el vitte a tartalék pénzemet. Megtakarítási számlám meg van oda havi fix összeg mindig utalva van.

köszönöm a válaszokat, remélem vissza adja ha nem akkor megyek a bankba

2013. febr. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!