Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az anyámmal?...

Mit csináljak az anyámmal? Hogy értessem meg vele, hogyha nem hagy békén, elköltözöm?

Figyelt kérdés

Már alig vagyok itthon,de ha itthon vagyok,akkor csak azt hajtogatja,hogy hol voltam,miért nem beszélek vele,miért nem tanulok,miért nem segítek neki.

Egyszer elmondtam neki valamit,mert 'bízhatok benne'.Akkor olyan üvöltözést rendezett,hogy azóta semmit nem mondok el neki.

Mivel alig vagyok itthon,ezért olyankor semmi kedvem nincs a takarítással és a mosogatással bajlódni,inkább pihenek vagy filmezek.Meg nem is eszek itthon szinte soha,akkor miért én mosogassam el más cuccát?

Meg pl azért kiakadt,mert még év elején mondtam,hogy nem szeretnék tesizni és hogy intézze el azt,hogy felmentett legyek.Közölte,hogy intézzem el én,ha annyira akarom.Elintéztem,mikor megtudta,cirkuszt csinált,hogy mit képzelek,hogy ilyet csinálok az engedélye nélkül.

17L

2013. febr. 3. 09:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkozol hogy anyád kiakadt azon hogy 17 éves lányát egy pasi pénzeli???

Én agyon is ütnélek!

2013. febr. 3. 13:38
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Aztán még a mentőben is....

NAGYON GYEREK VAGY!

mi nem fogunk tudni "felébreszteni" az álomvilágodból, Viszont semmi kétségem, hogy nem szép ébredés lesz. Remélem édesanyádból addigra nem veszik ki a jóérzés irányodba, és ápolgatja a lelkedet, vagy veled nem lesz nagyobb baj....

Basszus 17 évesen szinte minden lépésemről tudtak a szüleim...

SOK szerencsét a való élethez, ha meglátod...

25/N

2013. febr. 3. 14:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, más anyának sem tetszene ha a lányából kitartott ribizli válna. mert az vagy. csak nincs annyi agyad, h belásd. amikor az ilyenek koppannak mint te, akkor nagyon jókat tudok mulatni :)
2013. febr. 3. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!