Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire korlátozva?

Miért vagyok ennyire korlátozva?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok

nem járok el bulizni,nem dohányzom,nem drogozom..

normálisan tanulok,szoktam segíteni itthon

jó gyerek vagyok mégis valahogy a híradókban hallott veszélyes dolgokból+nagyobb testvérem tinis viselkedéséből adódóan engem is úgy ítélnek meg

ezt próbáltam már elmagyarázni hogy én nem vagyok ilyen meg hogy egy csomó velem egykorú tinivel ellentétben én nem csinálok ilyeneket..de ezt csak természetesen visszabeszélésnek fogták fel és annak h nagylánynak képzelem magam aki mindent megtehet -.-"

meghogy amíg kiskorú vagy addig nevelnünk kell téged..

megértem hogy csak meg akarnak védeni a veszélyes dolgoktól csak már elértem egy bizonyos kort amikor kicsit engedni kellene..

2013. febr. 2. 12:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy meglegyen az a korszak, amikor te úgymond "lázadsz", a szülők pedig még tartják magukat. Mindkét fél viselkedése érthető. Ráadásul vannak helyzetek, amikor hiába vagy te "jó gyerek", veszélynek vagy kitéve mások miatt, és nem tehetsz semmit, hogy ne kerülj bajba. Ugye ezt nem is kell részletezni.

A legjobb, amit tehetsz, hogy betartod a szabályokat, és megköszönöd a szüleidnek, hogy aggódnak érted és szeretnek. Hidd el, ezen jobban el fognak gondolkodni, mint bármely más érvelésen. S ha van nagyobb tesód vagy egy fiatal felnőtt rokon, akkor vele próbálj meg lazább helyzeteket elérni, pl. hogy elengedjenek valahová. De akkor is mindig csak oda menj és addig, amíg megbeszélitek a szüleiddel, és legyél telefonon elérhető.

2013. febr. 2. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:

És most mi a kérdés????

Bulizni akarsz? Akkor szökj meg....

2013. febr. 2. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!