Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hogy segíthetnék a húgomnak?

Most hogy segíthetnék a húgomnak?

Figyelt kérdés
Van egy 21éves húgom 15éves volt amikor hozzáment a pasijához mert terhes lett 16évesen született a fiuk aztán 18éves volt 2.fiuk születésekor és most van még egy 1éves kislányuk a pasi már többször felpofozta a húgomat ha vitatkoztak de most 6hónapra börtönbe került mert betört valahova már 4napja kiengedték de a húgom közben megcsalta és most nagyon fél mert könnyen kiderülhet hogy segíthetnék neki?
2009. szept. 3. 11:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Amugy 15 évesen hogy ment hozzá? Mert ahoz szülöi beleegyezés kell.

Kérdésre válaszolva, szerintem nem nagyon tudsz ebbe segiteni neki, neki kellene belátni, hogy ezzel a pasival nem sok jövöje van. Szerintem haggya ott, váljanak el.

2009. szept. 3. 12:38
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha annyira fél, miért nem költözik vissza a szülői házba?? Az ilyen féle pasiknak is általában a pofája nagy nőkkel szemben, ha apukád meglóbálna előtte egy kisbaltát, rögtön összeszarná magát. Sajnos az ilyennek csak így lehet beszélni. Ha meg nem akar jönni, akkor hagyd. Megérdemli a sorsát.
2009. szept. 3. 13:19
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Bocsi de az apjának akkor kellett volna lépni mikor, 15 évesen tele rakta egy cigány pali.
2009. szept. 3. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
hagyja ott a fószert. a kor abszolúte nem számít amúgy, de senkinek sem jó egy terroristával együtt élni. a gyerekeknek sem.
2009. szept. 3. 23:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Mikor a húgodnak megismertétek a "férjjelöltjét" akkor kellett volna intézkednetek,hogy ez ne következhessen be!A pasi nem fog beleegyezni a válásba ,mert akkor neki nem jár a gyerekeket megillető segélyekből,amit később bele is dobálna a játékgépbe!(és ezután neki kéne valami gyerektartást fizetni)Nem értem ,hogy miért mentetek bele ,hogy tönkretegye a húgod az életét,egy olyan palihoz ment férjhez aki a betörésekből él...Ha van egy kis esze a húgodnak összeszedi a cuccaikat és eltűnnek örökre a palitól...
2009. szept. 6. 19:25
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
21 éves vagyok 3 iskolám van ,nem 3 gyerekem...
2009. szept. 6. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a baj,hogy a cigányoktól nem lehet 1 könnyen megszabadulni.A faszinak mindentszabad eladja az asszonyt 1 fröccsért 1 menetre,de a nőnek meg kuss és azt kell csinálni amit az ura mondd.Hát nem irigyellek.Én a helyedbe elkerülném és csak tényleg akkor avatkoznék be ha kéri.
2009. szept. 6. 19:50
 18/19 anonim ***** válasza:

A húgod kérte, hogy segíts neki? Ha nem, akkor maradj ki belőle. Van új pasija, vagy alkalmi megcsalás volt? Ha van új pasi, akkor a probléma nagyja az övé, ha nem, akkor a húgodé, aki meg is érdemli, ha ezt a sorsot választotta magának. Ha kér segítséget, akkor valószínűleg azt is tudja, milyen jellegű segítséget kér. Ha nem kér, akkor viszont csak ártanál a beavatkozásoddal. Annyit tehetsz jó szívvel, hogy tudtára adod, hogy számíthat Rád. Ha ez a helyzet.

Gondolj bele! Lehet, hogy azt kéri majd, hogy átmenetileg had költözhessen Hozzád 3 gyerekkel. Ezt Te tudnád vállalni? Ha igen, semmi gond, jó testvére vagy. Ha nem, akkor azon is elgondolkodhatsz, hogy meddig mennél el? Valójában megváltoztatni szeretnéd Őt? Vagy kimenteni egy olyan helyzetből, ahol Ő nem érzi jól magát? Az a segítség, amit nem kérünk, árthat. Az Ő szempontja legyen az első! Ne a Te véleményed Róla.

2009. szept. 7. 15:29
 19/19 anonim válasza:
tudom ezzel te is tisztában lehetsz de hugod nagyon felelötlen és nem (csak) azért mert 15évesen szült hanem mert az elsö pofon után kellett volna összecuccolni ( összecuccoltatni ha kell) és lépni minnél hamarabb. ok a tesod beletörödött h nincs élete idönként szül egy gyereket és kész, de a gyerekek????!! nem ök akarták ezt az életet!apám is verte anyámat, folyton kiabáltak örjöngtek és ez egy gyerek életében nagyon komoly dolgokat vihet végbe. rosszabb esteben a példa alapján ö is ugyanilyen lesz "felnött"korában vagy akár össze is törhet lelkileg az a gyerek, erre kellene itt gondolni. itt már nem a hugodon kell segiteni hanem a gyerekein... vagy szülöi házába visszamenni ha megoldhato v marad az anyaotthon de ugye az se végleges meg az se "álomotthon". beszélj szerintem vmilyen szakemberrel kérj tanácsot(ne ronts be az ajton a gyámügyisekkel csak kérj tanácsot!) de minnél hamarabb kellenne mert hugodék hány gyerek életét akarják még tönkretenni? 21éves és nagyon sok gyereket tudna még szülni... gondolj erre!
2010. márc. 5. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!