Szóljak-e a férjemnek a félelmemről vagy ne?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy most kezdi el a főiskolát szeptembertől, matekból különórára akar menni, mert sosem volt jó matekos. Felmerült az a lehetőség, hogy egy kolléganője korrepetálná heti 2x. Ez már régen felmerült, meg is kérdezte a férjem, hogy gond lenne-e nekem, hogy egy nőnek felmegy a lakására, mondtam, hogy nem probléma, mert bízom benne. De sajnos tegnap megtudtam, hogy a szóban forgó kolléganőnek egy évig volt kapcsolata egy nős férfival. Erről részleteket nem tudok, hogy esetleg az illető már nem volt együtt teljesen a feleségével vagy igen, de ettől "beindult a fantáziám". Én úgy gondolom, hogy egy házas emberrel való kapcsolatteremtés tabu. Ez a lány ezek szerint nem így gondolja. Én bízom a férjemben, hogy nem "reagálna" az esetleges közeledésére, de tudom magamról, hogy akárhányszor ott van nála, mindig idegeskednék. Már a gondolattól is borsózik a hátam, hogy esetleg bepróbálkozik a lány. Mert azért valljuk be, bármennyire is az eszére hallgat valaki (remélhetőleg), fizikailag biztosan hatással lenne rá egy ilyen "bepróbálkozás", hiszen felnőtt, egészséges férfiról beszélünk. Én már ezt sem szeretném. Nem tudom szóljak-e a férjemnek erről a félelmemről vagy ne. Biztos, ha elmondanám Neki, akkor más tanárt keresne, ami anyagilag nekünk rosszabb, de én inkább ezt vállalnám, bár helyette nem akarok dönteni, csak a saját gondolataimtól félek. Kérlek, ha válaszoltok, írjátok meg, hogy fiúk/lányok vagytok, hogy tudjam, melyik nem mit gondol erről. Még annyit, hogy azért ez a korrepetálás elég hosszútávú lenne, kb. 1,5 évig van matek a fősulin, tehát addig. Köszönöm a válaszokat!2009. szept. 3. 07:44
21/26 A kérdező kommentje:
utolsó. nem elég, hogy cinikus vagy, de nem is érted a lényegét.... olvasd el ha érdekel az összes kommentemet és megérted a lényegét, hogy én mitől vagyok óvatos.... és tudod még a lehetőségét se szeretném megadni annak sem, hogy másfél éven át próbálkozhasson. igen, nevezheted bizalmatlanságnak, de a leírt dolgokból kíváncsi lennék, ki bírná másfél évig egy mukk nélkül elviselni a helyzetet. én azt is odaírtam, hogy nem tudom, próbálkozna-e a lány, de a lényeg, hogy a lehetőséget nem szeretném tálcán kínálni. és ha pórázon tartanám a férjem, akkor dolgozni se mehetne oda, ahol a lány van és egyáltalán ahol lányok vannak. szerinted én erről beszéltem???? abszolut nem. ha nem érted, az a te bajod.
2009. szept. 3. 10:29
22/26 A kérdező kommentje:
No azt hiszem, jól tettem, hogy megosztottam a félelmemet a férjemmel. Megbeszéltük. Megértette. Azt mondta, nem kell félnem, mert ehhez két ember kell, és nincs az a lány aki miatt kockáztatná a családját. Valamint azt mondta, a helyemben Ő is félt volna, mint ahogy a kapcsolatunk elején félt, hogy esetleg visszamegyek a volt férjemhez (mondjuk ilyen nem fordult meg soha a fejemben). Azonnal az volt a válasza, hogy keresünk másik matektanárt, nem fog a kolléganőjéhez matekozni járni. Köszönöm a kultúrált, kedves válaszaitokat!
2009. szept. 3. 13:04
23/26 anonim válasza:
Engem tuti zavarna, ha a párom egy csinos nőhöz járna matekozni. De ha a kolléganője is akkor ilyen szempontból tök mindegy. A munkahelyen is kialakulhatnak dolgok, meg lehet ott is alkalmat,helyet találni bármire.Szerintem ne aggódj, mert a kikezdés/csábítás nem a matekoktatás függvénye. 23/L
24/26 anonim válasza:
Ezek után, végül is, ha lesz köztük valami, úgyse fogod megtudni, úgyhogy ne aggódj!
25/26 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsónak, nem félek! :)
2009. szept. 3. 17:41
26/26 A kérdező kommentje:
Bocsi, utolsó előttinek komolyan köszönöm, ez elmaradt. :)
2009. szept. 3. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!