Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak-e a férjemnek a...

Szóljak-e a férjemnek a félelmemről vagy ne?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy most kezdi el a főiskolát szeptembertől, matekból különórára akar menni, mert sosem volt jó matekos. Felmerült az a lehetőség, hogy egy kolléganője korrepetálná heti 2x. Ez már régen felmerült, meg is kérdezte a férjem, hogy gond lenne-e nekem, hogy egy nőnek felmegy a lakására, mondtam, hogy nem probléma, mert bízom benne. De sajnos tegnap megtudtam, hogy a szóban forgó kolléganőnek egy évig volt kapcsolata egy nős férfival. Erről részleteket nem tudok, hogy esetleg az illető már nem volt együtt teljesen a feleségével vagy igen, de ettől "beindult a fantáziám". Én úgy gondolom, hogy egy házas emberrel való kapcsolatteremtés tabu. Ez a lány ezek szerint nem így gondolja. Én bízom a férjemben, hogy nem "reagálna" az esetleges közeledésére, de tudom magamról, hogy akárhányszor ott van nála, mindig idegeskednék. Már a gondolattól is borsózik a hátam, hogy esetleg bepróbálkozik a lány. Mert azért valljuk be, bármennyire is az eszére hallgat valaki (remélhetőleg), fizikailag biztosan hatással lenne rá egy ilyen "bepróbálkozás", hiszen felnőtt, egészséges férfiról beszélünk. Én már ezt sem szeretném. Nem tudom szóljak-e a férjemnek erről a félelmemről vagy ne. Biztos, ha elmondanám Neki, akkor más tanárt keresne, ami anyagilag nekünk rosszabb, de én inkább ezt vállalnám, bár helyette nem akarok dönteni, csak a saját gondolataimtól félek. Kérlek, ha válaszoltok, írjátok meg, hogy fiúk/lányok vagytok, hogy tudjam, melyik nem mit gondol erről. Még annyit, hogy azért ez a korrepetálás elég hosszútávú lenne, kb. 1,5 évig van matek a fősulin, tehát addig. Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 3. 07:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ja nagyon érdekelnének férfiak véleményei is! :)
2009. szept. 3. 08:22
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Először is: mindenképp mondd ezt el a férjednek.

Másodszor: nem tudnak a melóhelyen matekozni?

2009. szept. 3. 08:25
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy tudnának-e a munkahelyen. Köszönöm Neked is.
2009. szept. 3. 08:26
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem beszélj vele, mert már az iskola is rendesen alá fogja ásni a kapcsolatotokat. Mi is csináltunk így iskolát, én otthagytam, mert fontosabb volt a családom, a feleségem végigcsinálta, de pokol volt az a pár év és majdnem elváltunk.
2009. szept. 3. 08:39
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
Azt, hogy a lánynak volt már nős emberrel kapcsolata, gondolom, nem tőle, hanem egyéb, "hivatásos jóakaróktól" tudod, tehát lehet, hogy nem is igaz. Másrészt: ha a férjed nem akar tőle semmit, megerőszakolni csak nem fogja a lány... Szóval valószínű, hogy teljesen alaptalan a félelmed, de a saját megnyugtatásodra javasold, hogy ha a munkahelyen nem lehet, korrepetálja nálatok.
2009. szept. 3. 08:45
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

Neked nem is kell a nőben bíznod,elég a férjedben.

Nem ösztönlényről beszélünk,hanem értelmes felnőtt emberről,aki kordában tudja tartani az esetleges vágyait ha arra van szükség.Egyébként ha ilyen hosszú ideig lenne szükség a segítségére,akkor jobb lenne neked is megismerned.Mert bizony közeli lesz a kapcsolata a férjeddel.Egyébként Te nem a nőben nem bízol,hanem a férjedben bárhogy is bizonygatod,hogy nem így van,és mennyire boldogok vagytok.(Bocs,nem sértésnek szánom)Mert ugye megérintheti esetleg érzelmileg is,ha sokat lesznek együtt.Ha lehet,menjen a hölgyike hozzátok korrepetálni,és ne a férjed járjon hozzá,vagy legalábbis ne mindig.Beszélj a férjeddel az érzéseidről ha gondolod,de nem hiszem,hogy változtatna bármin is ha mégis kialakulna köztük valami.Egyébként még ha be is próbálkozna a nő,akkor is kell a férjed is hozzá,hogy lehessen valami köztük.De mindegy hogy is magyarázzuk,Te ebbe bele fogsz bolondulni(ami természetes reakció részedről)ha ilyen hosszú távon kell legyűrnöd magadban az ellenérzéseket.Még akkor is,ha semmi nem lesz köztük.

Mert Te akkor is féltékeny leszel,a férjed pedig akkor majd joggal sokall be ha alaptalanul nem bízol benne.

Tehát összefoglalva,szerintem nem jó ötlet ez a segítség,még ha ingyen van akkor se,mert nagyon sokba kerülhet nektek.És nem biztos,hogy a nő tenné tönkre a kapcsolatotokat,hanem Ti a féltékenység a bizalmatlanság ami kialakulna.

2009. szept. 3. 09:00
 17/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat. sok hasznos lesz számomra. azt, hogy a csajnak nős pasival volt kapcsolata, pont a férjem mondta tegnap és a csaj mondta a munkahelyen, így a férjem is és még rajta kívül 4 kollégája hallotta, tehát biztosan nem kitaláció, illetve akkor az, ha hazudott. de nem hiszem. utolsóban nagyon sok igazság van, jelenleg ki merem jelenteni, hogy bízom a férjemben, de nem látok előre, csak azt tudom, hogy baromi sokat idegeskednék. valamint mivel nem egy alkalommal kellene "hárítania" hanem másfél éven keresztül, azt hiszem, ezt azért nagyon kevés ember tudná megtenni. hozzáteszem, ha próbálkozik a lány, persze ezt nem tudhatjuk.
2009. szept. 3. 09:09
 18/26 A kérdező kommentje:
Még egy dolog jutott eszembe. Az, hogy nálunk tanuljanak, az sem lenne túl ideális szerintem, mert evidens, hogy miután végeztek a tanulással, a férjem hazavinné, mert szívességet tesz és menjen busszal haza? Az sem ok. És akkor is rányomulhat, ha akar. Bár lehet, hogy hülye vagyok, mert végülis bárhol rányomulhat, ha akar.... De azért még mindig úgy gondolom, ez az együtt tanulás más szitu, mintha a munkahelyen együtt dolgoznak. Még várnék válaszokat, bár azt már biztosan eldöntöttem, hogy beszélek a férjemmel erről.
2009. szept. 3. 09:56
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kár belemenni kockázatos helyzetekbe. Semmi értelme. Keressetek másik tanárt.
2009. szept. 3. 10:21
 20/26 anonim ***** válasza:
32%

Hat igen...vegulis olyankor is porazt kene tenned a ferjedre amig hazaviszi a not, meg amikor egyaltalan nem veled van eppen ....

most komolyan...ha megbizol benne akkor hol a problema?

jaaa, hogy nem is annyira biztos hogy megbizol benne...hat akkor meg csomagolj, mert ilyen alapon barmikor barhol majd egyszer amikor nem leszel vele es epp nem tudod eltakarni a szemet akkor majd felremegy!

Ha az en parom jonne elo ezzel, tuti, hogy mosolyogva kozolnem vele, hogy persze dragam, menjel csak matekozni nyugodtan, de ha a biologiaba is belemennetek akkor levagom a tokod.ilyen egyszeru.ha meg akar csalni ugyis megfog, lehet nem is ezzel a csajjal hanem masikkal akire epp nem is gyanakszol.ha meg nem akkor meg ugyse fog, inkabb majd hazajon elmondja hogy a csaj ramaszott es holnaptol uj tanarhoz megy, ennyi.

es amugy meg mibol gondolod, hogy a csaj egyaltalan beprobalkozna?csak azert, mert nos?valszeg az elozo aldozataban is kellett meg mas tulajdonsag ami arra kesztette hogy osszejojjon vele, es egyaltalan nem biztos hogy a ferjed az esete.

azert mert nekem volt egy kalandom egy kinaival az nem azt jelenti hogy az osszes kinaira ramasznek aki velem szembe jon... :)

szoval vagy csendben elviseled hogy odajar a ferjed ingyen, e skozben mindent megteszel hogy oka se lehessen masokon gondolkozni vagy nemet mondasz es egesz eleteben szemellenzot huzatsz vele.

2009. szept. 3. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!