Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel ha tudod végképp...

Mit teszel ha tudod végképp nem fogad el a másik család?

Figyelt kérdés

Sok mindenen túl vagyunk már. (kedves olvasó hidd el,rajtam tényleg nem múlik/múlott...) Olyan válaszoljon aki volt már vagy van hasonló helyzetben. Ne írj ha okoskodni akarsz vagy még egyet rúgni belém..

Mit lehet ilyenkor tenni? Egyszerűen ne találkozzunk?De azt is hogy?Gyerek van(unoka)

2013. jan. 31. 16:54
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Gyáva Oroszlán! Azt hiszem én most tartok az elkeseredés fázisán. És azt érzem mintha nagyon gyorsan alakulna a következő fázis.. :a gyűlölet és a harag..

Mert minél többet rágódom annál jobban nem találom a válaszokat és sok a miért bennem és ez már annyira fáj,hogy tényleg kezdek haragudni...

Ez gondolom nem jó,de egyszerűen ezt érzem.

Semmit! Semmit!nem tettem azért hogy így álljanak hozzám hogy így viselkedjenek velem és mégis.........

2013. jan. 31. 22:34
 22/22 anonim ***** válasza:

"Semmit!nem tettem azért hogy így álljanak hozzám"

Pontosan ezt éltem át én is!

Sőt, pedáloztam, segítettem, pl. én mentem festés után pakolni (nem a lányuk), stb. Nem voltam jó.

24 éve kezdtem járni a férjemmel, akkor kerültem közéjük, az elejétől ellenem hangolták.

Ennek egyszerű "oka" van, ők sváb származásúak, én meg nem. (férjem erre magasról tesz, semmit sem számít, de a szüleinek, testvérének, összes rokonának fontos)

Mindent bevetettek, hogy szakítsunk!

Évekkel később sokszor jött úgy haza tőlük a párom, hogy ezt, meg azt mondták, hogy ezért nem vagyok jó, meg azért. Megbeszéltük, szerencsére elég értelmes ahhoz, hogy tudta kezelni, de azért mindig megviselte. (akkor még engem is)

Két gyerekünk született, semmit sem változott a helyzet. Mivel a sógornőméknél is van kettő, ők az "istenfiak", a mieink meg vannak. Ezt a srácok elég hamar felismerték, és ugyanúgy viszonyulnak hozzájuk. Van a mama, meg a papa, és vannak apának is szülei...

Na, itt adtam fel. És elfogadtam, ők ilyen gyökerek, ennyi.

De azért, ha kell valami, gondolhatod, kihez futnak segítségért...

Pár éve történt meg először, hogy valami - szokás szerint igazságtalan - megjegyzésre a férjem bepöccent, visszaszólt, és a sok év felgyülemlett haragját mind kikiabálta az anyjának!

Azóta hallgat a mami.

Szóval, azon múlik minden, hogy a párunk mennyit enged meg a családjának. Ha ő ezt az elején tisztázta volna, lehet, nem így alakul.

2013. febr. 1. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!