Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel ha tudod végképp...

Mit teszel ha tudod végképp nem fogad el a másik család?

Figyelt kérdés

Sok mindenen túl vagyunk már. (kedves olvasó hidd el,rajtam tényleg nem múlik/múlott...) Olyan válaszoljon aki volt már vagy van hasonló helyzetben. Ne írj ha okoskodni akarsz vagy még egyet rúgni belém..

Mit lehet ilyenkor tenni? Egyszerűen ne találkozzunk?De azt is hogy?Gyerek van(unoka)

2013. jan. 31. 16:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
És a férjed hogy viszonyul a dologhoz? Melletted áll, vagy a családja mellett? Vagy passzív?
2013. jan. 31. 17:11
 12/22 A kérdező kommentje:
5! Ez tényleg működik? Nálatok van gyerek? Irigyellek,hogy nektek legalább már idáig sikerült eljutni.
2013. jan. 31. 17:12
 13/22 A kérdező kommentje:
Mellettem áll. És látja jól mi történik. Pont tegnap sokallt be. Azt mondta elhúzunk a piTSába valahova messzire ha sikerülnek a jövőbeli terveink. De ez meg milyen már.. Aztán az lesz hogy elvittem a fiúkat bla bla stb. Közbe meg nem is "tömöm"semmivel a fejét és a poén hogy mindenért én vagyok a hibás amit ő tesz vagy nem tesz..
2013. jan. 31. 17:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondjátok ez már ilyen marad? Olyan nem volt sehol ahol valamilyen úton módon megjavultak a dolgok? Vagy túl naív vagyok?Ilyen csak a filmekben van mi.. ?
2013. jan. 31. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Második vagyok,nem,ez szerintem sosem változik.

Nekem is szerencsém van, mert a férjem kiállt mellettem, és megmondta a testvéreinek is, hogy egyrészt őt ne próbálják bevonni, meg manipulálni,másrészt hagyjanak békén. Illetve akkor mindkettőnket.

Nálunk két gyerek van, én nem akartam, hogy ez legyen,de igen,amúgy arragyúrnak, hogy szétmenjünk. Nekem azt mondta a férjem tesója, hogy hát látták ők, hogy jól megvagyunk, aztán mikor jött a baba,kénytelenek voltak beletörődni, hogy együtt maradunk.

Mondtam, köszi...:):):)

Aztán mikor megszületett a második gyerkőc, a tesója felhívta a férjemet, és gratulált, majd közölte vele, hogy jó lenne,ha elgondolkozna a dolgokon,mert ha majd elválunk, hozzájuk nem mehet majd lakni.

Ezen már csak röhögni tudtunk (utólag, mert egy pár órás baba mellett a szülők válásáról beszélni szerintem nagyon ízléstelen) hogy mennyire szánalmasak.

2013. jan. 31. 17:25
 16/22 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

igen, nálunk ez működött. párom anyukája, apukája és tesója egyaránt kiutátak, most pedig mindannyian láthatóan igyekeznek normalizálni a helyzetet. most várom az első babánkat, de még a jóhír előtt bekövetkezett az enyhülés, tehát a kettő között nincs összefüggés. úgy veszem észre, h a párom anyukája sűrűn érdeklődik a baba felől, de engem nem hív soha, mindig is a párommal tartotta a kapcsolatot, azóta is. az megint egy másik fejezet lesz, amikor már megszüetik a baba, hiszen akkor nem lehet egymást olyan könnyen megkerülni és a páromra bízni a közvetítést, de ez még a jövő zenéje és én megtanultam, h nem kell előre aggódni. nagyon közeli viszonyban biztosan nem leszünk, de rajtam nem fog múlni, ha továbbra is intelligens emberek módjára tudnak hozzáálni a dologhoz, akkor én el tudom képzelni, h egy normális anyós meny, illetve unoka-nagymami kapcsolat fog kialakulni köztünk. tehát szerintem nálunk lehet rá esély, h jobbra fordulnak a dolgok. nyilván mindig lesz távolság (ezek után tudatosa fogom is tartani, mert kétszer nem lépekugyanabba a folyóba), nem leszünk kebelbarátok, de attól még lehet rendezett a viszonyunk.

2013. jan. 31. 17:36
 17/22 anonim ***** válasza:
Nálunk apum családja (nagyszüleim) ilyen. Egy pár évig ment a jópofizás, de már nem. Szinte minden kapcsolatot megszakítottunk velük. Apum nem, de én és a tesóm meg anyum gyakorlatilag mindent...sajnos vannak emberek akikkel sehogy nem lehet...:-S
2013. jan. 31. 17:40
 18/22 anonim ***** válasza:

Évekig próbáltam megérteni, közeledni, jót tenni.

Aztán jött az elkeseredés, majd a harag.

De már hosszú évek óta az a bevált módszerem, hogy egyszerűen nem veszek róla tudomást.

Párom jár hozzájuk, én (és a gyerekek!) csak a sátoros ünnepeken. Ha találkozunk, kis jópofizás, és mindenki megy a dolgára. Nem érdekel.

Úgy érzem, tettem annyit az asztalra, hogy értékeljenek pozitívan. Ha nem kellek, hát nem.

2013. jan. 31. 21:28
 19/22 A kérdező kommentje:
Második! Nem semmi kis család akkor az se... Komolyan mondom nem értem. Miért fáj az embereknek ha a másik boldog? Vagy miért akarják jobban tudni mit akarjon a másik. Szánalmasak! Kívánom nektek,hogy legyetek nagyon nagyon boldogok! És szeressétek egymást még csak éltek!!!
2013. jan. 31. 22:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Ötödik! Jó,hogy ha nem is teljesen de legalább valamennyire normalizálódott a kapcsolatotok! Kívánom,hogy jól alakuljanak a későbbiekben a dolgaitok! És tényleg hátha a Pici majd mindent rendbe hoz! ;) Jó babavárást nektek! Mikor érkezik??
2013. jan. 31. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!