Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El szeretnék szökni itthonról...

El szeretnék szökni itthonról mert anyukám most ment be a szülői értekezletr. Rossz tanuló vagyok és elég sok rossz dolgot követtem el.10 000ft van és képtelen vagyok kilépni az ajtón. Mit tegyek? 14/l (nincs hova mennem)

Figyelt kérdés

2013. jan. 31. 16:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Mi az a nagyon durva dolog, aminek a következményeitől ennyire félsz? Add ki legalább itt, névtelenül, talán tudunk segíteni abban, hogy hogyan kezeld a helyzeted anyuddal! A világ veszélyes, maradj otthon, ez csak jobb lehet, mint ami kint vár! Ne feledd, néhány pofon és kiabálás anyudtól nem annyira rossz, mint az ismeretlen, és még menned sincs hová. Nem csak egy-két rossz szó leselkedik kint egy 14 éves kislányra!
2013. jan. 31. 17:11
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is tök hülye voltam általánosba de általában nem árult be az osztályfőnök. Embereld meg magad és tanulj jól.
2013. jan. 31. 17:15
 13/27 A kérdező kommentje:
átírtam a félévi jegyeimet 4-re 1-ről..lógtam a suliból 1 napot amit leigazoltam sajátilag aztán 1 órát lógtam...szar tanuló vagyok és visszapofáztam pár tanárnak mikor azt hittem hogy iagazm van...
2013. jan. 31. 17:21
 14/27 anonim ***** válasza:
Az élet mindig megy tovább! Ne csinálj nagy hülyeségeket,gondolj bele hogy szüleidnek milyen csalódást okozol ezekkel a "durva dolgokkal" 14 éve nevelnek,szeretnek,mindent megtennének érted.. De ha már megcsináltad akkor vállald a következményeket.. Lehet hogy most megkapod a méltó büntetést de gondolj arra hogy lesz majd sokkal jobb is! Túléled... :)
2013. jan. 31. 17:25
 15/27 anonim ***** válasza:

Nos, a szokásos visszabeszélés, lógás... ez nem nagy dolog. De tény, hogy az 1-esről 4-esre javítás sajnos, főleg, ha ezen a papír alapú bizonyítványod érted, okirathamisítás, ami már tényleg elég nagy gáz. Sajnálom, de ennek bizony lesznek következményei.

Hogy miért tetted, hogy gondoltad, hogy megúszhatod, és hogy lehetett volna elkerülni, most már mindegy. Ami megtörtént, megtörtént. Csak azt tudod tenni, hogy előre nézel. Elmondod anyukádnak, hogy felfogtad a tetteid súlyát (reméljük nem lesz belőle fegyelmi a sulidban, mert még ki si csaphatnak érte, simán, na és akkor tényleg megtapasztalatod, milyen az élet, mrt az kemény kör lesz), reménykedjünk, és az elkövetkező időkben tényleg nincs pardon, tanulnod kell!

14 éves vagy... gondolj bele. Szó szerint az egész élet előtted áll, lehet akármi, csinálhatsz bármit, amit csak szeretnél, nem sokan mondhatják el ezt magukról... és semmit nem kezdesz vele! Nem gondolod, hogy ez mélységesen szomorú? Bármit elérhetnél, bárki lehetnél, bárhová eljuthatnál a világban a tudásod és talpraesettséged által, és nem csinálsz semmit, csak butaságokat, ráadásul ezekről tudod is, hogy azok! Ez az út egyenesen vezet a semmibe. Most még időben vagy, még észbe kaphatsz és VÁLASZTHATSZ jobb életet, több esélyt, szebb jövőképet! Most még igen, de egy-két év múlva a lehetőségek már nem lesznek ennyire jók, és utána? Marad a szomorkodás, alkalmi munkák, minimális életszínvonal és a kérdés: "Mi lett volna, ha?" ....tényleg ezt akarod? Nem hiszem!

2013. jan. 31. 17:29
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem inkább úgy tűnt, hogy könnyen pánikba esel, vagy esetleg sokat szorongasz is. Legalábbis én akkor voltam rossz tanuló, amikor állandóan szorongtam. Meg az egyesek négyesre javítását is úgy tudom elképzelni, hogy hirtelen pánikba estél. Meg a szökés is félelemből jutott az eszedbe. Ha tényleg így van, akkor erről beszélhetnél anyukáddal. Hogy nem direkt csináltad, hanem valami miatt van Benned egy szorongás vagy félelem. Biztos van valami oka, talán tényleg lehet rajta segíteni, vagy talán a családban van valami olyasmi, ami miatt szorongást érzel? Remélem, most nem fog külön megbüntetni anyukád. Van olyan amit szeretsz az iskolában, olyan tárgy ami érdekel vagy amihez jó készséged van? Remélem a következő félév jobban sikerül. Ha elmúlik a félelem, elmúlik a rossz tanulás is.
2013. jan. 31. 17:51
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem kirúgni nem fognak, hiszen még egész komoly verések esetén sem rúgnak ki gyerekeket, kirúgáshoz cserélni kell az iskolának egy másik gyerekkel, ilyen kisebb dolgokért nem fognak egy idegen gyereket átvenni a helyedbe.
2013. jan. 31. 17:54
 18/27 anonim ***** válasza:
31%

Sosem értettem az ilyen kölköket.

Mégis mit gondoltál, amikor átírtad a félévi bizonyítványod???? Hogy nem jut eszedbe 14 évesen, hogy ennek következményei lesznek??

Atyaég.

Hát benne van a pakliban, hogy holnapra két marékkal kevesebb hajad lesz, akármilyen béketűrő is anyád.

Ennyi ésszel... Remélem, legalább szép vagy...

Nem lennék most anyád helyében. El tudod képzelni, mit fog kapni az ofődtől?? Mármint most anyád részesül egy orbitális lebaxásban, miattad. Amiről nem tehet.

Remélhetőleg négyszemközt kapja le a tíz körméről a neveletlen gyereke miatt, és nem mindenki előtt.

Gratulálok!

Te meg még el akarsz szökni...

Grat még egyszer.

Egyáltalán nem lesz neki kínos ezek után elmenni a rendőrségre kerestetni.

Neked se lesz kínos a következő tíz évben, hogy te vagy "a balhés csaj", akit jobb kerülni.

2013. jan. 31. 19:58
 19/27 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk az anyja meg is érdemli a lebaxást, ha fél évig fogalma se volt róla, hogy a lánya rosszul tanul...
2013. jan. 31. 20:04
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ettől duvább dolgok is,erre én vagyok a példa és még fiatalabb is voltam mint te.:)

Tanulni kell a hibákból,nem menekülni.Ez most neked egy tapasztalat.

Mára már én is "megjavultam".

2013. jan. 31. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!