Mi jelenleg életed legnagyobb problémája?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 16:36
12/24 anonim válasza:
ha azt csinálom, amit a főnököm követel, akkor ő boldog lesz, én meg csóró. ha meg akarok élni, akkor meg lehet, h ki is rúgnak. ami vicces, h hozom a bevételt a cégnek, csak nem az ő szájíze szerint. ami még viccesebb, h semmilyen illegális dolgot nem csinálok, a munkaköri leírásomat betartom, csak ők csavartak rajta egy aprócskát, ami valójában hatalmas hátráltató erő az eredményességben.
13/24 anonim válasza:
Hogy olyat tettem amit szégyellek és bánok, illetve hogy elrontottam az utolsó vizsgám.
14/24 anonim válasza:
Apukámról kiderült hogy rákos :'(
15/24 anonim válasza:
az, hogy anyukám rákos:(((((
borzalom:((((
32/N
16/24 anonim válasza:
Hogy nincs penzem jogsira es ezzel nem tudom elfogadni almaim allasat mert ahoz jogsi kell.
Beletorodtem lassan .
17/24 anonim válasza:
Az egész életem egy nagy rohadt probléma, de azért nem ugrom ki az ablakon, vannak millióan, akiknek ezerszer rosszabb.
18/24 anonim válasza:
Anyagiak. Ezen kívül sok kisebb problémám van, de próbálom halasztani a dolgokat. Ezeket leszámítva azt hiszem nincs okom panaszra...
19/24 anonim válasza:
Nincs munkahelyem és nincs pénzem rendbetetetni a fogaimat.
20/24 anonim válasza:
1,5 éve vettünk egy házat és még mindig itt lakunk a szüleimnél a lányommal a férjem +külföldön küzd.Tudom ez nem igazi probléma,csak kellemetlen. A másik,hogy letellik a gyesem és kezdhetem megint az álláskeresést. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!