Nagyon szeretnék véleményt kapni erről! Miért ilyen a bátyám? 21l 28f
Amit O! Szo szerint SZ.RD LE!
Aztan majd eszbe kap... remelhetoleg.
Neked jobban megy a sorod, mint neki ugye?
Szerintem irigy.
Egész életetekben össze voltatok zárva. Most van neki külön élete, barátnője. Ez van. Foglald el magad. Ő nem a szülőd, hogy otthon várjon és nincs jobb dolga, mint a gyereket körbeugrálni, ha hazajött. Ha majd a barátnőjével összeköltözik, meg összeházasodnak, akkor is havonta náluk akarsz hétvégézni, meg koncertre akarsz vele menni kettesben?
Attól még nem szar a viszonyotok, hogy leszakadsz róla.
Lehet, hogy nem tűnik soknak ez a havi egy hétvége neked, meg így kívülről, de azért egy 28 éves pasas az szerintem már végre arra vágyik, hogy teljesen független legyen és azt csináljon, amit akar. Egészen más az, ha a szülőknél találkoztok (ami sajnos nektek nincs), mint az, hogy minden hónapban beállítasz a lakásába hétvégézni és ki akarod sajátítani.
Kedves Kérdező!
Szerintem Neked szeretethiányod van. Bátyád az akire legjobban támaszkodhattál, ezért talál túlságosan intenzív leányi szeretet zúdítasz rá, olyat amilyet apára, anyára szokás, de ami már egy férfi testvért zavarba tud hozni.
Szerintem egy jó párkapcsolatban ki tudnád adni az érzelmeidet és megkapnád Te is azt a törődést, amit igényelsz. Bátyádékkal négyesben szervezhetnétek gyakran közös programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!