Másod keresztanya? Mi értelme?
Hát figyelj, ha ne halnak meg akkor mind1 ki a keresztanya, ma már ez nem sokat jelet, csak egy második pénzforrás alkalmakkor.
Én nem fogadnám el, majd rájönnek.
Keresztszülö feladata hogy a gyermeket élete során segítse a kereszténységben való fejlödésében.
Másodkeresztanyaságról nem hallottam. Olyat hogy két keresztanyja van olyat igen, de olyat hogy másod azt nem. nem kérdeztél rá hogy miért másod? mit is takar számukra ez?
èn külfödlön élek, itt olyan van hogy fogadott nagynéni/nagybácsi. Pl sógorom ilyen a legjobb barátainál, ahol nem volt keresztelö, így fogadott nagybácsi lett. nincsenek testvérei a párnak, és sógorom a legjobb barátjuk.
Húú de anyagias vagy....
Én is 13 éesen lettem keresztanya, soha nem volt gond abból hogy támogatom pénzügyileg a gyereket...lelkileg álltam / állok közelebb hozzá.
Nagyon sok lelki tini dolgon átsegítettem mert sokkal jobban megértettem mint az "öregek"...és saját véleményem szerint ezért jobb egy fiatal keresztanya mint egy kereső képes....
Jaa, hát akkor sztem ne sértődj meg ezen... :)
A kicsi anyukájának a testvére is keresztanya lesz, meg az apukájának a testvére is.. Nyilván ha te lennél az anyuka testvére, akkor te lennél az "elsődleges" keresztanya, bár bevallom, tényleg soha nem hallottam még ilyet.
Általában a nő dönt a babájával kapcsolatos dolgokról.. nálunk is én döntöttem el mi lesz a neve (a férjem rám bíz amúgy is mindent), kik lesznek a keresztszülők. Persze megkérdeztem a férjemet is, de azt mondta, úgy legyen ahogy én szeretném.
Sztem emiatt ne rontsd el a kapcsolatotokat, se a sógornőddel, se a testvéreddel, se a gyerekkel! Ne csinálj a bolhából elefántot, amúgy meg "másodkeresztanyából" is lehet jobb keresztanya, mint a másik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!