Miért csinálja ezt anya?
Figyelt kérdés
Mindig feltúrja a cuccaimat, pedig tudja hogy mindig rájövök, és hogy lecseszem a fejét miatta, egyszerűen elegem van hogy mindenemet felturja, mindent kipróbál, mindent elvesz, mindent megnéz. nincs olyan nagy dolgaim, amit titkolnom kéne, de egyszerüen rossz érzés, hogy 16 évesen nincs magán "kuckóm" mindenbe belefurja az orrát. a leveleimet is mindig elolvassa, ha bejelentkezve maradok. megbizik bennem nem arrol van szo. azt mondja mindig, hogy jajj csak kiváncsiskodom, de nekem már tele a pohár a kiváncsiskodásaibol. Higy mondjam meg neki érthetően, világosan hogy ne turkáljon. apa mindig szol neki, hogy inkább ne tegye, mert tudja hogy milyen hisztit vágok le. egy kicsit szégyellem, de nagyon rossz érzés...:(2013. jan. 29. 22:09
11/11 A kérdező kommentje:
Ja mostmár értem. A nővérem mindent elmond anyának, pedig lassan már 18 lessz, én meg szeretem megtartani magamnak a dolgokat, és ha pl. veszek magamnak valamit, akkor nem az az első, hogy hazamegyek, megmutatom... Köszi a választ.
2013. jan. 31. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!