Miért nem ért meg a saját családom? 16/l
Kicsit fura vagyok, szeretek egyedül lenni, nincsenek barátaim, ha tehetem minden időmet a szobámban töltöm (gitározok/netezek), nem szivesen beszélgetek, nem járok bulizni (aminek inkább örülniük kéne szerintem).
Igen, tudom h ez elég depisnek tűnik, de én jól érzem magam és mondtam már a családomnak is h nekem így jobb, de anyu néha még el is akar küldeni itthonról, hogy menjek vhova, nagyim meg egyenesen pszihológushoz vinne mert szerinte "beteg a lelkem". Nem viselkedek depisen se itthon se a suliban, 1szerűen csak nem szeretem a társaságot. Ha családról van szó az más, velük jól el tudok lenni (pl:hugommal, öcsémmel vagy unokatesómmal), de aki nem családtag az nekem idegennek számít és feszült meg ideges vagyok a közelében.
Hiába mondom nekik h jól vagyok nem hisznek nekem. Azt mondják csak bemesélem magamnak h jól vagyok de közben meg szenvedek.
a párkapcsolat tuti h nem menne, nem is vágyom rá.
előző válaszoló, tesóim: öcsém 14 hugom 13
Hasonló az én helyzetem is.
Az iskolában, mindenhol ha vagyok és számomra normálisak vesznek körül, mert hát mindenkinek más a normális, akkor jól elvagyok. De szívesen elvagyok otthon is, nem unatkozok eltudom foglalni magam.
Engem nem az anyám hanem a bátyám és a hugom piszkál hogy nincsenek barátaim mert nem a facebook-on lógok egész nap.
Kíváncsi leszek hogy a te testvéreid fognak-e piszkálni.
De amúgy sztem tolj magasról az anyukádra, ha jól el vagy.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!