Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ért meg a saját...

Miért nem ért meg a saját családom? 16/l

Figyelt kérdés

Kicsit fura vagyok, szeretek egyedül lenni, nincsenek barátaim, ha tehetem minden időmet a szobámban töltöm (gitározok/netezek), nem szivesen beszélgetek, nem járok bulizni (aminek inkább örülniük kéne szerintem).

Igen, tudom h ez elég depisnek tűnik, de én jól érzem magam és mondtam már a családomnak is h nekem így jobb, de anyu néha még el is akar küldeni itthonról, hogy menjek vhova, nagyim meg egyenesen pszihológushoz vinne mert szerinte "beteg a lelkem". Nem viselkedek depisen se itthon se a suliban, 1szerűen csak nem szeretem a társaságot. Ha családról van szó az más, velük jól el tudok lenni (pl:hugommal, öcsémmel vagy unokatesómmal), de aki nem családtag az nekem idegennek számít és feszült meg ideges vagyok a közelében.

Hiába mondom nekik h jól vagyok nem hisznek nekem. Azt mondják csak bemesélem magamnak h jól vagyok de közben meg szenvedek.

2013. jan. 29. 19:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

a párkapcsolat tuti h nem menne, nem is vágyom rá.

előző válaszoló, tesóim: öcsém 14 hugom 13

2013. jan. 29. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:
És jól megvagy a testvéreiddel?Szeretsz velük lenni?
2013. jan. 29. 19:44
 13/18 A kérdező kommentje:
igen, imádom őket.:) hugom néha kicsit idegesítő, de hát melyik testvér nem az?:)
2013. jan. 29. 19:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:))
2013. jan. 29. 19:52
 15/18 anonim ***** válasza:
10-es Még is ,hogy változzon,gombnyomásra? Kérlek adj ötletet,mert hasonló korú fiammal is ez a probléma ahogyan a 4-es válaszoló részletesen leírta.A szakember (pszichiáter)nem tud neki barátokat találni,ellátja jó tanácsokkal,feszültségoldóval,- (ami két évbe telt mire leszedtük róla...)-pedig boldog társaságközpontú kisgyermek volt. Hívtunk osztálytársakat is,nálunk jól eldumáltak hétvégén,de mikor hétfőn a suliba ment újra külön húzódott és kezdődött újra a magány. Kedves Kérdező! Szerintem meg ért a családod,csak az életre szeretnének felkészíteni és felnőttként egyedül nem lehet boldogulni,fontosak a társas kapcsolatok.És vannak érdekes emberek-még ha idegenek is,de ha megismerkedsz velük-már nem lesznek azok többé...
2013. jan. 29. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem se voltak barátaim, legalább is nem sok. Bulizni se jártam. Mégse vagyok depis és nincsenek lelki problémáim. Attól mert más vagy mint a többi tini még lehet normális életed.
2013. jan. 29. 21:02
 17/18 anonim válasza:
Én megértelek.Én szeretek otthon lenni a szüleimmel és és elvagyok ha jön az unokatesóm.Nem voltam még sose bulizni,nem is tervezem és nem vagyok eljárós.Egyetlen egy barátnőm van,de más nem is kell.Én egyszerűen nem szeretem az embereket annyira.Mit szertnél a jövőben?
2013. jan. 29. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Hasonló az én helyzetem is.

Az iskolában, mindenhol ha vagyok és számomra normálisak vesznek körül, mert hát mindenkinek más a normális, akkor jól elvagyok. De szívesen elvagyok otthon is, nem unatkozok eltudom foglalni magam.

Engem nem az anyám hanem a bátyám és a hugom piszkál hogy nincsenek barátaim mert nem a facebook-on lógok egész nap.

Kíváncsi leszek hogy a te testvéreid fognak-e piszkálni.

De amúgy sztem tolj magasról az anyukádra, ha jól el vagy.

18/F

2013. jan. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!