Mit tegyek felvegyem a telefont?
Vedd fel a telefont ha ugy erzed! Az Edesapad. Lehet, hogy alkoholista de ettol meg vannak erzesei es az, hogy keres azt jelenti, szeret es gondol veled.
Apad beteg, nem lenezendo. Sajnalom.
Edesanyad meg gondolom mar belefaradt az egeszbe es felt.
Az Apam nekem is ivott. Elvaltak. Soha nem ereztem, hogy torodik velem. Olyan 40 eves kora korul jott ra, hogy apa- abbahagyta az alkoholt. Nekem az mar keso volt. 49 volt mikor egyik naprol a masikra elment kozulunk.
Vedd fel a telefont es ne hagyd magara!
En elmondanam neki, hogy szivesen mennel, de zavar az alkohol. Anyukadnak meg meg kellene ertenie, hogy akar tetszik, akar nem, o valasztotta az Apadat, hogy az Edesapad legyen.
Emlekszem nekem is nehezemre ment huszonevesen, hogyelmenjek Apammal nyaralni egy hetre - kulonosen, mert hidegrazott a felesegetol - de elmentem. Igy utolag, nagyon jol tettem. Csak Apamra figyeltem ...
Nehez ez. Nagyon megertelek. Sosem tudhatod, hogy a dontesed a jelenben mennyire helytallo a jovoben.
Bar az en Anyam SOHA nem mondta, hogy ne menjek. En mentem. Apam engem, soha nem bantott.
Szerintem is tartsd vele a kapcsolatot, ha rendesen viselkedik.
Lehet, hogy ez fogja megállítani a lejtőn. Míg, ha nem...
Magyarázd ezt el anyukádnak is.
De arra figyelj, hogy nehogy pénzt akarjon tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!