Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy több éve tartó kapcsolatba...

Egy több éve tartó kapcsolatba, házasságba vannak tabu témák? Amiről nem beszélünk vagy nem kérdezünk?

Figyelt kérdés

pl rákérdeznél arra, hogy a párod önkielégít e vagy ez magánügy vagy van egyáltalán ilyen?

Persze kapcsolatba is van magánélet, magánügy.

2013. jan. 29. 09:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk a szexben nincs tabutéma, viszont nem osztom meg vele, hogy mikor milyen volt a székletem :) és ezt elvárom fordítva is... Természetesen ha beteg lenne és rám lenne szorulva nem okozna gondot a téma. Magánügy is van nem nyúlkálunk egymás táskájában, zsebében, telefonjában és nem kell élménybeszámolót tartani ha valamelyikőtünk kikapcsolódni megy a barátaival.
2013. jan. 29. 12:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy tabu téma. Én igenis még az erős menstruációmat és az aranyeremet is kibeszélem/megbeszélem vele. Egyáltalán nem létezik tabu. Sőt, azt gondolom, hogy egy JÓ párkapcsolatban nem is lehet, olyan hogy tabu...... Mi lesz akkor, amikor már pelenkázni kell egymást?
2013. jan. 29. 13:29
 23/26 anonim ***** válasza:
nálunk ez nem tabu, volt hogy rákérdeztem, de annyira nem örültem a válasznak, hogy inkább nem kérdezem. nekem jobb.
2013. jan. 29. 13:45
 24/26 anonim ***** válasza:

A maganeltem a ferjem. Tabu tema van igen az exekkel valo szex errol nem beszelunk.

Ugyancsak a korabbi kapcsolatokban tortentet nem reszletezzuk mert felesleges.

Testi dolgok nincs tabu mivel en eu dolgozom igy nekem aztan semmi nem furcsa vagy koszos vagy undorito.

O meg megszokta beszelunk rola.

Szulesnel ott volt mindent latott segitett igy titkom nincs elotte.

2013. jan. 29. 13:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Tabu nincs. De pl. az exéről nem fogom kérdezgetni.
2013. jan. 29. 14:19
 26/26 anonim ***** válasza:
igen, a szex az tabu.
2013. jan. 30. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!