Egy több éve tartó kapcsolatba, házasságba vannak tabu témák? Amiről nem beszélünk vagy nem kérdezünk?
Figyelt kérdés
pl rákérdeznél arra, hogy a párod önkielégít e vagy ez magánügy vagy van egyáltalán ilyen?
Persze kapcsolatba is van magánélet, magánügy.
2013. jan. 29. 09:11
21/26 anonim válasza:
Nálunk a szexben nincs tabutéma, viszont nem osztom meg vele, hogy mikor milyen volt a székletem :) és ezt elvárom fordítva is... Természetesen ha beteg lenne és rám lenne szorulva nem okozna gondot a téma. Magánügy is van nem nyúlkálunk egymás táskájában, zsebében, telefonjában és nem kell élménybeszámolót tartani ha valamelyikőtünk kikapcsolódni megy a barátaival.
22/26 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy tabu téma. Én igenis még az erős menstruációmat és az aranyeremet is kibeszélem/megbeszélem vele. Egyáltalán nem létezik tabu. Sőt, azt gondolom, hogy egy JÓ párkapcsolatban nem is lehet, olyan hogy tabu...... Mi lesz akkor, amikor már pelenkázni kell egymást?
23/26 anonim válasza:
nálunk ez nem tabu, volt hogy rákérdeztem, de annyira nem örültem a válasznak, hogy inkább nem kérdezem. nekem jobb.
24/26 anonim válasza:
A maganeltem a ferjem. Tabu tema van igen az exekkel valo szex errol nem beszelunk.
Ugyancsak a korabbi kapcsolatokban tortentet nem reszletezzuk mert felesleges.
Testi dolgok nincs tabu mivel en eu dolgozom igy nekem aztan semmi nem furcsa vagy koszos vagy undorito.
O meg megszokta beszelunk rola.
Szulesnel ott volt mindent latott segitett igy titkom nincs elotte.
25/26 anonim válasza:
Tabu nincs. De pl. az exéről nem fogom kérdezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!