Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy több éve tartó kapcsolatba...

Egy több éve tartó kapcsolatba, házasságba vannak tabu témák? Amiről nem beszélünk vagy nem kérdezünk?

Figyelt kérdés

pl rákérdeznél arra, hogy a párod önkielégít e vagy ez magánügy vagy van egyáltalán ilyen?

Persze kapcsolatba is van magánélet, magánügy.

2013. jan. 29. 09:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
12%

"Hát azért van. -> Mondjuk a kapcsolatunk nem túl jó"

Ennyi... Egy jó kapcsolatban ilyen fel sem merül!

Ahogyan az sem hogy önkielégít valamelyik fél. Egyszerűen ilyenre nincs szükség! Ennyi ostobát....

2013. jan. 29. 09:59
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy tabu téma, mert tényleg bármit elmondhat nekem és én is neki. Számomra semmi ciki nincs a természetes biológiai folyamatainkban, vagy másban. Egy csomó dolgot kérdezett már, amit eddig nem mert, vagy nem tudott mástól (nem, nem arra gondolok, hogy nem tudja anatómiailag mi-hol helyezkedik el). Ha bármilyen kérdés felmerül, azt feltesszük egymásnak. Szerintem azért mindenkit érdekelnek valamilyen szinten a másik privát dolgai, de nem szegezem neki a kérdést napi 20x, hogy maszturbált -e? Igazából mivel tudja, hogy nyitott vagyok bármilyen mondanivalójára, nem is kérdezgetem, ha van valami elmondja, van, hogy poénkodva és jót röhögünk rajta. De van olyan is, amit nem kötünk egymás orrára. Nem azért mert baromira titkos, csak pl. azt sem mesélem el, hogy napi hányszor megyek WCre, vagy hogy holnap délután akarok -e epilálni. Ezek a "magánügyek" meg szerintem nem befolyásolják a kapcsolatunkat és fölösleges minden ilyenről tételesen beszámolni.
2013. jan. 29. 10:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

4 éves kapcsolat után most fogunk házasodni :)

Nálunk egyáltalán nincsenek tabu témák, hiszen csak akkor működhet jól egy kapcsolat ha mindent meg tudunk beszélni.

Bár nem állunk egymás felett vécézés közben, nem is kapunk szívrohamot ha ránknyit a másik.

Elmondjuk egymásnak az érzéseinket, a magándolgainkat.

Ő ugyanúgy szidhatja az anyámat, ahogyan én el tudtam neki mesélni hogy bepróbálkozott nálam a házas exem.

Nem volt féltékenykedés, se balhézás, jót nevettünk rajta és kész.

2013. jan. 29. 10:16
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi 7 éve vagyunk együtt és nincs tabu téma.

Annyi mindent megéltünk már... műtötték a fenekét cisztával, én ápoltam, kezeltem neki, teljes testem pikkelysömörös szokott lenni rosszabb hónapjaimban, CT-n a kontrasztanyag után ájulni akartam és kirókáztam a lelkem is, 40 fokos lázzal jött utánam, mikor f*stam és hánytam egyszerre ne legyen bajom, iszonyú menstruációm volt egyszer, tucsogtam a vérben arra keltünk... és ezek csak a testi dolgok.

A lelkit, legyen az bármi, simán megbeszéljük, nincs tabu. Kire számítson az ember, kivel beszélje meg a problémáit az ember, ha nem a párjával, akivel együtt él?

23/L

2013. jan. 29. 10:26
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sincs tabu. A férjem egyben a legjobb barátom, és ez így van visszafelé is!
2013. jan. 29. 10:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy válaszadónak válaszul: Miért ne önkielégíthetne valaki aki kapcsolatban él? Ugyanmár! Az is csak egy játék az életben, ráadásul teljesen veszélytelen. Nem is értem, komolyan. Természetesen a megcsalás nem fér bele egy kapcsolatba, de a saját testét had simogassa már akkor, amikor jólesik neki! Ennyire azért nem kell beszűkült gondolkodásúnak lenni! A szex sem egyetlen módon képzelhető el! Ez csak játék a megengedett határokon bőven belül!
2013. jan. 29. 11:35
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
2 éve vagyunk együtt, semmi tabu. se fizikailag, se lelkileg. maszturbálni persze, hogy szokott, 20 éves, férfiból van és nem vagyok ott mindig :P
2013. jan. 29. 11:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs tabutéma. A magánügy, magánélet azt jelenti, hogy nem számolunk be minden lépésünkről, nem olvasunk bele kérés nélkül egymás leveleibe, ilyesmik. Tehát hagyunk teret egymásnak. De beszélgetni bármiről tudunk. Olyan helyzetben tudnám elképzelni a tabutémát, ha valakit valami trauma ért, amit azóta még nem tudott feldolgozni rendesen és kellemetlen neki (hosszabban) beszélgetnie erről. Az ilyet nem erőltetném, ahhoz meg kell érnie az embernek, hogy tudjon a traumáiról beszélni, bármennyire is bizalmas a kapcsolata a másikkal.
2013. jan. 29. 11:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Mindketőnknek vannak magánügyei amit nem beszél meg a másik félell.Általában a saját családdal kapcsolatos dolgok.12éve vagyunk együtt és jó a házasságunk.
2013. jan. 29. 12:18
 20/26 anonim ***** válasza:

Nincs tabutéma.

Van amiről nem beszélünk, de nem azért mert tabu, hanem épp nem kérdeztem, vagy kérdezte.

bár nagy wc-zni nem tudok előtte, meg nem szellentünk egymás előtt, de ez alapvető szerintem, bár fordult elő már nem szándékosan, elsőre ciki volt, de jól elröhögtük, de ez még a kapcsolat elején volt, nem éltünk együtt akkor.

amúgy simán tud arról ha más a menzeszem mint szokott, sőt ha nem tudok wc-re menni vagy túl sokat kell azt is...hiszen rákérdez, mert látja, hogy valami bajom van....és ugyanez fordítva is igaz (igaz neki nincs menzesze:P)

25/N

2013. jan. 29. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!