Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes pótszülő keresés (? )

Internetes pótszülő keresés (? )

Figyelt kérdés
Végső elkeseredésemben merült fel bennem a gondolat, hogy hirdetés útján keresnék szülő(ke)t magamnak. Nem igazán szeretnék itt a körülményeimről írni, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy abból életvezetési tanácsokkal lesznek tele a válaszok. (Esetleg privát üzenetben többet elmondok.) Olyan emberek válaszát várnám, akik vállalnák az ilyen jellegű kapcsolat kiépítését és azt, hogy miért. Azért tettem fel a kérdést, hogy megtudjam, vannak-e olyan emberek, akiket érdekel az ilyesmi. Azt határozottan kiemelném, hogy nem a pénzről szólna a dolog. 19 éves lány vagyok.
2013. jan. 29. 01:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem jelentkező vagyok. 32 éves vagyok és értem a szülői hiányt. De ezt ilyen idős korban már nem lehet pótolni. A bensőséges barátság, párkapcsolat segíthet rajtad. Tehát szerintem ne szülőket akarj keresni, hanem egy idősebb barátot/barátnőt.
2013. jan. 29. 06:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Megint én...találtam neked egy hasonló kérdést. Érdemes elolvasnod a válaszokat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. jan. 29. 06:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Kérdező,örömmel barátkoznék veled.

Lennék a fogadott nővéred,vagy nagynénéd.:)

28/N

2013. jan. 29. 06:26
 4/9 anonim ***** válasza:

pontosan mire is lenne szükséged?

mert az leszűkítheti a kört

pl igényled e a fizikai kontaktust vagy csak pl skypon szeretnél csevegni valakivel

ott akarsz lakni is vagy csak távkapcsolat lenne

többet kellene tudni egy ilyen jellegű döntés meghozatalara előtt

2013. jan. 29. 08:16
 5/9 anonim ***** válasza:
A szülői szeretet neten nem pótolható, de nagyon jó barátokat tudsz találni, akik meghallgatnak és segítenek, ha tudnak. Ezt sem lehet önkéntesség alapján erőltetni. Beszélgess sokat másokkal, és megtalálod a rokonlelkeket! Én is szívesen megismerkedem veled, ha szeretnéd. 28éves nő vagyok.
2013. jan. 29. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

Én 28/N vagyok, és nekem sem felhőtlen a viszonyom az anyámmal. Nem is volt soha. Most tűrhető a kapcsolatunk, de nem az a személy, akihez fordulhatok, ha lelki problémáim vannak.

Kérdező, pszichológusra nem gondoltál még? Az valamennyire tudja úgymond "pótolni" azt az anyai szeretetet, amire nem vágynál. Ahogy itt írták többen is, az is segíthet, ha barátkozol nálad idősebb nőkkel.

De szerintem az nem jó ötlet, hogy majd a párkapcsolat pótolja a szeretethiányt. Az nem pszichoterápia!!! Nekem pl. többször ment tönkre amiatt kapcsolatkezdeményem, hogy elvártam volna, hogy az adott férfi úgy szeressen, feltétel nélkül, ahogy csak egy anya szerethet. Na, hát ezt nem lehet elvárni. Szóval vigyázzatok azért ezzel.

De az idősebb nők barátsága, az szerintem jó ötlet még a pszich. mellett. Én ezt javaslom Neked, Kérdező. Remélem, sikerrel jársz.

2013. jan. 29. 09:29
 7/9 kovpet ***** válasza:
#2: nincsenek válaszok. MINDET kimoderálták? :)
2013. jan. 29. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es de vannak csak te a második oldalon vagy. Lépjél át az elsőre.
2013. jan. 29. 12:45
 9/9 kovpet ***** válasza:

Ó, basszus, benéztem, kösz.

Van egy pluginom, ami leszed pár olyan dolgot az oldalról, amire szerintem nincs szükség. Sajnos az aktuális oldal számát is leszedi, ezért nem láttam :)

2013. jan. 29. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!