Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Belenéztem a nővérem Facebook...

Belenéztem a nővérem Facebook üzeneteibe, és rájöttem, hogy egy r*banc! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem szabadott volna...

Na szóval, a barátjával csak a szex miatt van együtt, és közben meg egy másik fiúval is találkozgat... Miközben a barátja szerelmes belé! Mit tegyek? Akkorát csalódtam benne. Mindig is én voltam az érettebb, pedig fiatalabb vagyok nála, de azért lehetne benne is egy kis gerinc. :( 20 éves, én meg 17.

2013. jan. 28. 21:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%
16-ossal értek egyet
2013. jan. 29. 00:40
 22/28 anonim ***** válasza:
70%

20 éves.

lehet, hogy a testvéred, igen, az - de felnőtt. önálló lény, aki majd tanul a saját kárán, ha úgy hozza a sors. hagyd meg neki.

belenéztél az üzenetibe, megláttad ezt és ezt, oké, megijedtél. ennyi. nincs tovább. ne szólj bele. nem a te dolgod, majd ő elrendezi, elintézi, ha valamibe belegabalyodik.

ha tanácsot kér tőled, ő ajánlja fel, hogy elmeséli a történetet és hogy beszélgessetek róla, akkor persze rendben van.

figyelj, 20 vagyok, van egy húgom, egy évvel fiatalabb, mint te. és igen, én is láttam meg véletlenül ezt-azt, hogy mit beszélgetett az osztálytársaival, X vagy Y személlyel. de nem fogok rákérdezni konkrétan ezekre a dolgokra. különben, ha elakad, úgyis szólni fog.

látod, ez a bizalom.

és én is mesélek neki, ha arról van szó. nyilván vannak titkaink.

én igyekszem úgy kezelni a húgomat, hogy mellette lenni, vele tartani, ha ő is szeretné. tudom, hogy ha pl. arról cseverészne valakivel, hogy szeretne füvezni, akkor előbb-utóbb kérdezne róla, az eset előtt, tőlem. és tudod mit? akkor is mellette lennék és képes lennék felajánlani, hogy csak mi ketten együtt csináljuk, na vajon milyen. ez most egy elég szélsőséges példának tűnhet, de az az alapja, hogy nem kell kitalálni egy pórázt és nem kell rángatni egymást. ha érzitek egymásban, hogy megvan a kölcsönös bizalom, akkor meg fogtok osztani egymással releváns infókat, kértek egymástól tanácsot stb.

tehát... a húgom mindig fordulhat hozzám, bizalommal. és én is őhozzá. tegyél te is így.

"mindig is én voltam az érettebb [...] lehetne benne is egy kis gerinc"

lehetnél most is érettebb és lehetne benned is egy kis gerinc.

azzal, hogy ráijesztesz valakire, hogy "tudomámatitkod", csak beszorítod a sarokba és ott előtör belőle az agresszió. tudod, mint a kutyák. megijeszted, támad. még szép. természetes reakció, védi magát, csalódott stb.

inkább várj, hogy magától bújjon elő és akkor mindkettőtök jól jár. :)

minden jót!

2013. jan. 29. 03:12
 23/28 Tequila93 válasza:
84%
ha ribanc ribanc...majd kinovi
2013. jan. 29. 04:48
 24/28 anonim ***** válasza:
65%
Jobban is teszed,ha meg sem szólalsz.lehet még le is pofoz és igaza is lesz.Leginkább ne tegyél semmit,majd ő megoldja az életét.
2013. jan. 29. 05:00
 25/28 anonim ***** válasza:
54%

Egy az,hogy ne kotorássz a facebook fiókjában!

Másik pedig,hogy ez az ő élete!

Szerintem a kapcsolatotok nem attól függ,hogy ő szereti a szexet ,vagy hogy milyen a vérmérséklete!

Más az értékrendetek.

2013. jan. 29. 10:32
 26/28 anonim ***** válasza:
66%
És ha van egy szexkapcsolata, akkor mi van? Közben meg keresi az igazit. És akkro mi van? Rengeteg ember van így. Miért kell ezen kiakadni?
2013. jan. 29. 10:43
 27/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudsz semmit a nővéred magánéletéről. Lehet, hogy a srác is tudja, hogy ez csak szexkapcsolat, de az ilyesmit ritkán szokták a hugica orrára kötni.
2013. jan. 29. 16:25
 28/28 anonim ***** válasza:
19%
Majd ha terhes lesz, aztán nem tudja kié a gyerek, rájön mit is csinált. "Ilyenekkel" semmit nem lehet tenni. Csak akkor változik, ha valami olyan fog történni az életében, ami nem biztos, hogy kell neki.
2013. jan. 29. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!