Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook-on, network-ön és...

A facebook-on, network-ön és az új iwiwen tudja az, akinek belenéztem az adataiba, hogy belenéztem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Akármilyen verzióban teszik fel ezt a kérdést minden nap, még mindig nem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=22&keres..

2010. dec. 31. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, és BUÉK! :)

A network-re már kaptam olyan választ, hogy tudja, mert akinek úgy van beállítva, annak értesítést küldenek, ki nézte meg.

Akit zavar ha sokszor kérdezik, az jó ha tudja, hogy változhat, és ugye egyszerűbb ide feltenni a kérdést, ha kevésszer jársz az oldalakon és kevésbé ismered ki magad. Talán jobb lenne tudni, hogy hol lehet pontosan megnézni pl. a facebookon, iwiwen?

2010. dec. 31. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok az adatvédelembe tartoznak, amire figyel minden oldal. Ha megnézed például facebookon még azt sem írják ki hogy ki mikor lépett be az oldalra vagy mikor regisztrált, iwiw-en is le lett egyszerűsítve a pontos érték egy körülbelülire.

Azt leszámítva hogy minden nap, de tényleg minden nap megkérdezik, szerintem teljesen logikus viselkedés lenne, hogy amint bevezetnék bármelyik oldalon ezt a lehetőség, akkor mindenhonnan ez folyna. Ezen az oldalon is kiírnak minden dolgot rá két perccel azután hogy bármi történt a világban. Egy közösségi oldalon meg még gyorsabban terjedne el a hír hogy látják az emberek hogy ki kit néz meg.

Tényleg megvan a lehetőség hogy változhat, és majd lehet látni ezeket a dolgokat is, de szerintem erre kevés az esély. Az oldalaknak a célja hogy folyamatosan látogassák őket, nézzék a reklámjaikat. Ha alapból láthatnád hogy ki nézett meg, akkor az is látja hogy te kit néztél meg. Sokak biztosan nem szeretnék ezt a dolgot felfedni, és inkább elhagyják az oldalakat, ami nem kedvez az üzemeltetőknek. Facebookon is ki lett már adva az álláspont hogy sosem lesz bevezetve a dislike-gomb, mivel az oldal az esetleges negatív hatások miatt felhasználókat veszthet el.

2010. dec. 31. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. dec. 31. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!