Belenéztem a nővérem Facebook üzeneteibe, és rájöttem, hogy egy r*banc! Mit tegyek?
Tudom, hogy nem szabadott volna...
Na szóval, a barátjával csak a szex miatt van együtt, és közben meg egy másik fiúval is találkozgat... Miközben a barátja szerelmes belé! Mit tegyek? Akkorát csalódtam benne. Mindig is én voltam az érettebb, pedig fiatalabb vagyok nála, de azért lehetne benne is egy kis gerinc. :( 20 éves, én meg 17.
Benned is lehetne egy kis gerinc!
Ne csinálj semmit, semmi közöd hozzá.
sztem avatkozz közbe!
bármennyire is az ő élete, még a nővéred.
bár sokszor a pasi rájön az ilyesmire, te előzd meg h magától jöjjön rá.
bármennyire is nem állna szóba veled ezek után a nővéred, neked tudnod kell h miatta teszed ezt és azért mert jót akarsz neki és szereted.
lehet h haragudni fog rád, de ha nem mondod el a barátjának sokkal rosszabb lehet még a következmény.
valamint a nővéred nevezheti magát nagylánynak, de sztem fogalama sincs h mit csinál...
te csak segítesz neki ha megteszed a szükséges lépéseket
#15 Ez nagyon sz*r duma ugye tudod?!
Kérdező, ne avatkozz bele. A testvéred egy életre megutál és ezen nem fog segíteni az a duma sem, hogy "de a te érdekedben tettem". A lányka legrosszabb esetben lebukik, a srác összetörik és kikiáltja a barátainak r*bancnak. Majd tanul a maga kárán, ennyi. De te még ott maradsz neki, lehet normális kapcsolatod a testvéreddel, akiből csak egy van.
A nővéred meg majd felnő, normális kapcsolata lesz, akit valóban szeret, férjhez megy, családja lesz és te még mindig ott leszel neki. Nagynéni, legjobb barátnő esetleg, de mindenképpen egy testvér, akire jobb esetben számítani lehet.
Míg ha most a "nővéred érdekében" cselekszel, akkor minderről álmodhatsz. Van már annyira felnőtt, hogy egy ilyet nem fog elfelejteni.
Szóval a te és az ő érdekében, ne tedd!! Majd tanul a maga kárán. Kap egy pofont az élettől és a kis lelkivilága helyre áll.
Nem tudom miket olvastál, mennyire részletesen dolgokat, de szokták mondani, nem minden arany , ami fénylik.
Nem tudhatod, hogy rossz-e a kapcsolatuk a barátjával, esetleg ő is megcsalja-e...semmit nem tudhatsz gyakorlatilag, csak azt, amit látsz. De vannak dolgok, amikbe nem lehet belelátni. Esetleg beszélgess vele a párkapcsolatáról, de ne avatkozz bele!!!
Mellesleg annyira nem lehetsz érett, ha leribancozod a nővéred azért, mert valamilyen oknál fogva, amit te sem tudsz, találkozik más fiúval is. Hűha...
Elmondod a nővérednek, és bocsánatot kérsz, beszélsz vele.
Vagy örökre hallgatsz.
Ha a pasinak mondod el, az tisztára úgy jön le, mintha magadnak akarnád megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!