Átlagosan 10 partner után találjuk meg az ideálisat?
Most olvastam, hogy a nők átlagosan a tizedik szexuális partnerükkel élik le az életüket, illetve köteleződnek el végleg. Ezt nem tartjátok soknak?
Szerintem sok, természetesen a férfiakra nézve is, mielőtt nemi kérdés lenne belőle.
Egy 20 évesnek sok lenne a 10 partner, de egy 40 évesnek már egyáltalán nem. Még akár több is lenne, ha úgy nézzük, hogy 16 éves korától csak 1 éves kapcsolatai voltak, akkor 40-ig már kijön 24 partner is.
Az ideális partner megtalálása pedig nincs korhoz kötve. Én 18 évesen találtam meg és a párom a 3. kapcsolatom.
Húú de álszent itt mindenki. 10 az miért lenne sok? Persze, ha elsőre tökéletes minden, akkor az szerencse. De én ilyet nem ismerek.
Van egy barátnőm, aki arra büszke, hogy akivel lefeküdt, az őt el is vette. Most tart a 7. házasságánál és még csak 42 éves, úgyhogy lesz ez még több is...
Meg aki mondjuk évente egyszer próbálkozik társat találni, de az az egy nem jön össze, ettől befordul és egy évig dunsztosüvegbe zárja magát, majd tavasszal újra belevág, majd újra nem jön össze etc.... az 10 év alatt simán összeszedi a 10 partnert, miközben nem mondható ribancnak, hiszen a szexuális élete valójában nulla...
Szerintem sem sok a tíz. 38 évesen 5 éve vagyok férjnél, a férjem a negyedik komolyabb kapcsolatomból jött, de nem csak négy pasival voltam együtt.
De a kérdező szerint átlagosan 10 után találjuk meg a partnerünket. Ezt nehezen hiszem, mert az átlag magyar ennél sokkal visszafogottabb szexuálisan.
Én pont a 10. partneremmel vagyok együtt. Nem hiszem, hogy sok lenne. Volt benne hosszabb és rövidebb kapcsolat, volt egyéjszakás is.
Nem tudom még, hogy vele akarom-e leélni az életem, de nem bánom, hogy ennyi partnerem volt. Minden ember egy kicsit más, rengeteget tanultam az idők során. Olyan dolgokat is, amikről az első néhány partnerem mellett még csak nem is álmodtam!
Nem hinném, hogy emiatt ne tudnék megállni. A szexet a helyén kezelem: fontos, de nem kizárólagos. Túlélem, ha nem lesz több partnerem, túlélem ha netán a férjem, akit szeretek, lebénul és életem végéig nem szexelhetek vele. Nem érzem, hogy egy szexmániás őrült lennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!