Miért ilyenek a szüleim?
Csak féltenek :) Két hónapos jogsi az nulla. Nekem már több, mint egy éve van jogosítványom, mégis bizonytalan vagyok, ezért inkább nem vezetek még egyedül nagyobb távokra
(21)
Ezzel nem értek egyet!
Sajnos nicns olyan hogy tapasztalt és tapasztalatlan!
Valakinek vagy van hozzá érzéke vagy nincs.
Nekem B jogsim 17 éves korom óta van már elötte 2 évvel rendszeresen vezettem persze akkor még csak motorra volt jogsim.
Nem okoztam sosem balesetet és nem volt semmi talán a szerencsének is köszönhető!
20 évesen a BKV nál keztem Trolivezetőként 21 évesen meg Buszvezetőként folytattam tovább a munkámat .
Talán ez az emberi butaságból adódik a szülő nem képes felméri hogy mit tud a gyereke, szerencsére nekem elég modern szüleim vannak és persze mind a kettő vezet.
Anyám Trolivezetőként dolgozott több mint 17 évet apám meg nyomozó rendszeresen kéklámpással közlekedik.
Lehet látni amugy hogy kinek megy és kinek nem valakinek tény hogy több idő kell..
De ez mind érzék alapon mulik egy öreg f@sz ugyan azt a hibát el tudja követni mint egy friss jogsis.
Nem korfüggő hanem érzék jó szem jó reflex ez a titka az egésznek! :)
Ha te nem érzed magad biztosnak akkor inkább csak felügyelet melett vezess, vagy ha anynira vezetni szeretnél csinálj C+E vagy D jogsit és menj el hivatásosnak! :)
Keresel sok pénzt és annyit vezethetsz hogy rá unsz ahogy én is rá untam. :)))
F/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!