Hogy mondjam meg anyunak, hogy a barátoméknál szeretnék aludni?
Anya nem annyira szereti,mert szerinte egy elkényeztetett,díszb..i.Ezt azért mondja,mert a barátom bmxes,divatosan öltözködik és van pár dilije,hogy pl. nem ül fel tömegközlekedési eszközre,csak márkás dolgokat használ,a "nonamere allergiás",stb.
Évek óta szeretem,9 éve ismerjük egymást (általánosban is osztálytársak voltunk),de csak pár hónapja vagyunk együtt.
Már többször együtt aludtunk,de sosem beszéltük meg előre,csak úgy alakult.Viszont jövő hétvégén ott szeretnék aludni és nem tudom,mit mondjak anyának,hogy megengedje...
15 éves, szóval 1 éve nem gyerek, hanem fiatalkorú. Gratulálok kislányom, hogy erre még arcod is van.
Egyébként én sem örvendenék, ha a leányom egy díszb.zival lenne együtt (tökéletes leírás amúgy:). Szerintem felejtsd el az ottalvást, a kislányoknak a saját ágyukban a helyük.
Én sem engedném meg a lányomnak. Tudom, most abban a korban vagy, mikor nagy,érett,komoly nőnek hiszed magad, azt hiszed, h érettebben gondolkodsz a többi veled egykorúnál, de hidd el, minden 15 éves ugyan így gondolja.
Nem kell neked még semmi ilyesmi, főleg azért, mert az alvásból nehogy vmi más legyen, mert hidd el, te még nem élveznéd. :)
Legyetek egymásnál nappal,aludjatok együtt nappal mikor anyud is ott van, de éjszaka mindenki menjen szépen haza a saját ágyába. :)
12-es vagyok
Annyit még, hogy a babázós dologgal nem értek egyet.
Kislányozni sem kell, mert ez sértő a kérdezőre. Tudom, én is voltam 15 éves. :)
De az tény, hogy az együtt alvás és az esetleg azzal járó dolgok még nem egy ilyen fiatal lánynak való. :)
Igen, csak hogy az a minden nem szex. Hidd el, nem lenne túl kellemes. A te korodban kifejezetten fáj... Az a baj h ti ezt versenynek fogjátok fel, h ha a másik már nem szűz akk neked is el kell veszítened.... Vagy ha nem így van, akkor meg azt hiszitek h ettől lesztek "nagyok" utána meg majd 20-30 évesen sírtok mert nem lehet gyereketek vagy összeszedtek vmi nyavaját, pusztán meggondolatlanságból.
Másrészt meg én a helyedben nem lennék büszke arra, SŐT kis se merném jelenteni h a szexen kívül már minden volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!