Úgy értem, hogy ez kapcsolat függő! Nem lehet erről egyértelműen véleményt alkotni.
2009. szept. 1. 19:58
3/12 anonim válasza:
Szerintem is embere válogatja, bár feltételezem h akik összeházasodtak, azok nem a hobby kedvéért tették...
2009. szept. 1. 20:07
4/12 anonim válasza:
Semmi köze a papirhoz.
2009. szept. 1. 20:08
5/12 anonim válasza:
Ha egy kapcsolat működik, akkor működik élettársi viszonyként és házasságként is.
a ragaszkodás max. annyiban lehet erősebb papír nélkül, hogy nincs kötöttség és ugye jobban szeret az ember kötöttségek nélkül élni.
2009. szept. 1. 20:19
6/12 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal ha jól működik akkor papír nélkül is működni fog. amúgy sokaktól hallottam már hogy házasságban egy idő után "ellazulnak" a felek és nem foglalkoznak annyit magukkal meg egymással mert biztonságban érzik magukat vagy valami ilyesmi. Lehet benne valami....
2009. szept. 1. 20:25
7/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, kedves utolsó. A férjem reggelente még mindig egy órát tölt a fürdőben. :-) Semmi különbség nincsen, én legalábbis nem vettem észre. 3 évig éltünk együtt papír nélkül és ugyanennyit papírral.
2009. szept. 1. 20:42
8/12 anonim válasza:
Ééééén ezt értem, oda is írtam hogy többektől hallottam. 3 éve élünk együtt és olyan jó mint az első napokban hetekben. De van példa arra is hogy a papírtól olyan biztosnágba érzik magukat a felek hogy úgy gondoják ha kicsit ellustulnak mindenféle szempontból nem lesz következménye.
Ezt nem én találtam ki hallottam, sőt láttam is ilyet.
2009. szept. 1. 20:58
9/12 anonim válasza:
Szia!
Mi nem vagyunk házasok. A párom rohadtul ellustult, szekálom is ezért eleget:) Komolyra fordítva, így papír nélkül is szeretjük egymást már 11 éve! Szerintem ha összeházasodnánk akkor is eldobálná a büdi zokniját, én meg megbocsátanám. Hidd el nem a papír léte vagy nemléte tesz erőssé és boldoggá egy kapcsolatot!
2009. szept. 1. 22:32
10/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. A ragaszkodást nem ez határozza meg. Max. ha házas, akkor van, aki nem válik el, mert macerás, van anyagi vonzata, de az már kényszerből nem válik, nem azért, mert annyira ragaszkodik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!