Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az élettársak jobban ragaszkod...

Az élettársak jobban ragaszkodnak egymáshoz, mint akik házasok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez a papírtól függ.
2009. szept. 1. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű.

Úgy értem, hogy ez kapcsolat függő! Nem lehet erről egyértelműen véleményt alkotni.

2009. szept. 1. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is embere válogatja, bár feltételezem h akik összeházasodtak, azok nem a hobby kedvéért tették...
2009. szept. 1. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a papirhoz.
2009. szept. 1. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kapcsolat működik, akkor működik élettársi viszonyként és házasságként is.

a ragaszkodás max. annyiban lehet erősebb papír nélkül, hogy nincs kötöttség és ugye jobban szeret az ember kötöttségek nélkül élni.

2009. szept. 1. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
egyetértek az előttem szólókkal ha jól működik akkor papír nélkül is működni fog. amúgy sokaktól hallottam már hogy házasságban egy idő után "ellazulnak" a felek és nem foglalkoznak annyit magukkal meg egymással mert biztonságban érzik magukat vagy valami ilyesmi. Lehet benne valami....
2009. szept. 1. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, kedves utolsó. A férjem reggelente még mindig egy órát tölt a fürdőben. :-) Semmi különbség nincsen, én legalábbis nem vettem észre. 3 évig éltünk együtt papír nélkül és ugyanennyit papírral.
2009. szept. 1. 20:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ééééén ezt értem, oda is írtam hogy többektől hallottam. 3 éve élünk együtt és olyan jó mint az első napokban hetekben. De van példa arra is hogy a papírtól olyan biztosnágba érzik magukat a felek hogy úgy gondoják ha kicsit ellustulnak mindenféle szempontból nem lesz következménye.

Ezt nem én találtam ki hallottam, sőt láttam is ilyet.

2009. szept. 1. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi nem vagyunk házasok. A párom rohadtul ellustult, szekálom is ezért eleget:) Komolyra fordítva, így papír nélkül is szeretjük egymást már 11 éve! Szerintem ha összeházasodnánk akkor is eldobálná a büdi zokniját, én meg megbocsátanám. Hidd el nem a papír léte vagy nemléte tesz erőssé és boldoggá egy kapcsolatot!

2009. szept. 1. 22:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. A ragaszkodást nem ez határozza meg. Max. ha házas, akkor van, aki nem válik el, mert macerás, van anyagi vonzata, de az már kényszerből nem válik, nem azért, mert annyira ragaszkodik.
2009. szept. 2. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!