Ki meddig volt hajlandó elviselni h a párkapcsolatában nincs sex?
természetesen nem azokat kérdezem akinek a férje/felesége külföldön dolgozik vagy hosszasan beteg / vagy csak volt az.
Hanem az olyan párkapcsolatokat ahol rendesen együtt élnek ha van akkor gyereket nevelnek szal amúgy minden normális.
Ha lehet írd meg milyen időtartamról volt szó és mi miatt (feltéve ha tudod mi volt az oka) és h mi lett a vége a kapcsolatnak, mi változott meg stb...
köszönöm
Nálunk kb. 1 hónap volt a maximum. (illetve amikor vezsélyeztetett terhes voltam, akkor kb. 4 hónap, de az nem számít most). 14 éve élünk együtt, 3 gyerekünk van.
A férjemnek sok problémája összejött, főleg egzisztenciális jellegű, nem volt munkája, nem tudta, mit kezdjen magával, én tartottam el, stb. De szerencsére rendeződtek a dolgok, ez még a gyerekek előtt történt.
Azóta olyan előfordul, hogy 2 hét kimarad, ha mondjuk, pont akkor jön meg, ill. kiküldetés, néha így jön össze.
12 éve vagyunk együtt, átlag havi egyszer szeretkezünk. A leghosszabb idő, amíg nem volt szex, az 2,5 hónap volt kb. Van egy 3,5 éves fiunk is, de már az is csoda, hogy ő van. Mikor fogant, akkor is csak egyszer voltunk együtt abban a hónapban.
Különösebb oka nincs annak, hogy ennyi idő kimaradt. Egyszerűen nem kívánom a szexet, én is ellennék nélküle életem végéig.
érdekes dolog
aki szeretné de nincs az nem gondolkodott alkalmi kapcsolatokon? néha 1-2 menet valaki mással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!