Miért van az, hogy néhány férfi nem tud egyáltalán elszakadni az édesanyjától?
Ilyen esetekben általában az alábbi a pszichés felállás: agresszív és erőszakos, domináns anya, és gyönge fiú (lánynál is ez a helyzet, amikor a lányt nem negedi el az anyja)
Lehet, hogy eredetileg nem volna gyönge, csak nagy símulékony, alkalmazkodó, szeretetigényes, de a mama erőszakossága, birtokló lénye, és a gyerekre való rátelepedése elveszi a gyerektől a férfierőt (nőtől is, mert azoknak is van), és az apjáig sem engedi eljutni.
Van aztán olyan is, hogy a gyerek rendkívül lusta és kényelmes típus, és erre játszik rá a mama azzal, hogy pókhálóban tartja, mert mindent megcsinál helyette. Kiskorú szinten tartja, csak hogy el ne szakadhasson tőle a gyerek.
Én olyan pasit ismertem, aki 300 km-re hordta haza havonta egyszer a mocskos gatyáit, zoknijait, cuccait anyukához, hogy mossa ki, holott csak 8 emeletet kellett volna lemennie lifttel ahhoz, hogy a koli alagsorában levő automata mosógépet használja.
Ma is egyedül él, negyven elmúlt. Gyűlöli a nőket és a Munka Hőse.
20as válaszoló :-). Igazad van, lehet az én kudarcom, ami a férjemmel történik, nem tudom megváltoztatni azt benne, amit 25 évig az anyuka belenevelt, elég gáz :-), mert azt hittem nekem minden sikerül :-)...attól még akkor sem fogom megérteni, hogy hogy lehet az, hogy egy 40-es érett férfinak miért az édesanyja ágyaz meg esténként? Ez kinek a kudarca ? Komolyan kérdezem.
Ami az én ügyem, ott tudom, hogy nekünk kell megoldani, nem akarok én semmit sem anyósra vetíteni, de elég sok köze van neki is a dologhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!